Podcast

Lytter du til podcasts? IBOS har forskellige podcasts, du kan lytte til her på hjemmesiden eller i din yndlings podcast-app, fx Podbean, iTunes eller Podimo. På de eksterne podcast-tjenester kan du følge os og få besked, når der er nye podcasts til dig. Du kan fx lytte til vores forældrekurser eller møde spændende mennesker, der deler deres historie.

Madbloggere laver mad

Hør podcasts om forskellige spændende mennesker, der gerne vil dele deres historie. Mød fx de to drenge, Lasse og Mohammed, der er blinde og har startet en madblog. Eller forfatteren Henrik H. Lund der fortæller om sin øjensygdom, sit forløb hos IBOS og sit saftige liv.

IBOS har lavet forskellige podcasts, hvor vi deler vores viden. Hør fx IBOS' psykolog Maria Krøl dele viden om sociale kompetencer hos mennesker med synshandicap eller historien om Louis Braille, der opfandt punktskrift.

Mor og datter

På denne side kan du finde podcastkurser til forældre, der har et barn med synshandicap. Hver podcast omhandler et nyt tema i den unges liv og har en varighed på ca. 30 min. Du får både viden, gode råd og øvelser. 

Skygge af man på vejen

Mennesker med handicap er i øget risiko for at blive udsat for vold. På denne side kan du lytte til podcastserien, der er i fem dele. Du får både viden, redskaber og casehistorier. 

I disse podcasts kan du få en smagsprøve på forskellige aktiviteter og forløb på IBOS. Tag fx med på en lytter, når studerende på IBOS' diplomuddannelse har undervisning i køkkenet eller mød Malene Veggerby, der har taget et rehabiliteringsforløb hos IBOS.

Kontakt

Julie Giese

Julie Giese

Kommunikationsmedarbejder
Tlf.: 39 45 25 82