Tag jeres gode venskaber med, det er det vigtigste i livet

03/07/2018

Der var stolte forældre, rørte medarbejdere og glade unge, da IBOS afholdt translokation og sommerafslutning i sidste uge. 
Teamleder for ungeteamet Ditte L. J. Pedersen holdt tale for de unge, der har afsluttet STU-uddannelsen, og fortalte om, hvordan både hun og alle medarbejderne er stolte over de unges rejse gennem STU'en: 

"Så er vi nået til afslutningen af endnu et skoleår og denne dag er altid noget helt særligt. Og det er den nok især for jer, Siri, Andreas, Mustafa, Søren, Navid og Alexander, for I afslutter ikke bare et skoleår, I afslutter også jeres STU.  Det er i høj grad en glædens dag, men også en dag, som kan give lidt sommerfugle i maven, for ingen ved, hvad fremtiden bringer og ikke alle ved, hvad de skal efter sommerferien og den usikkerhed kan forståeligt nok være lidt skræmmende."  

De fleste elever skal nu ud i verdenen, men et par skal fortsætte i IBOS' ungeteam. På deres rejse videre gav Ditte afslutningsvis alle de unge et vigtigt råd med på vejen: 

"Når nu man skal ud i verden, så kan man få mange gode råd med på vejen. Men jeg vil nøjes med at give jer alle sammen et råd og det er for mig, det aller aller vigtigste. I skal tage de gode venskaber med, som I har fået her på IBOS. Forsøg at holde kontakt med hinanden, når I nu flyver herfra i alle retninger. Venskaber og fællesskaber er nemlig noget af det vigtigste i livet, både når livet er godt men også og måske især, når livet er svært. " Herefter fik hver af de unge overrakt en STU-hue sammen med deres kompetencebevis og ønsket om held og lykke i livet efter STU'en. 

Solen skinnede fra en skyfri himmel, mens ungekoret afslutningsvis sang et korarrangement af ’Drømte mig en drøm i nat’. Og da alle sang fællessangene ‘Livstræet’ og ‘Midsommervisen’ akkompagneret af Andreas og Niklas fra ungeteamet, var der fugtige øjne at se rundt omkring. 

Derefter ønskede alle hinanden en god sommer og heldigvis på gensyn, for hvis ikke man starter på IBOS efter sommerferien, så er der kommet et nyt tiltag om fællesspisning en gang om måneden for gamle og nye elever og kursister, som første gang afholdes den 28. august 2018.    

 

 

Nyhedsbreve

Vil du have IBOS' nyhedsbrev tilsendt som mail?

Så klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet