Jeg gjorde PEP til en succes for mig!

23/07/2019

IBOS’ PEP-forløb ruster jobsøgende med synshandicap til at søge og få job. Der er nu planlagt et PEP-forløb i Aarhus til oktober.

26-årige Marlene Jørgensen har taget det sidste PEP-forløb i Fredericia. Det har hun ikke fortrudt. For her fik hun de nødvendige værktøjer til at komme i job. Og jobbet var allerede i hus, inden PEP-forløbet var slut.

- Jeg valgte at tage et PEP-forløb af flere årsager. For at netværke, styrke mine skriftlige kompetencer, få inspiration og motivation til jobsamtalerne og for at få anerkendt, hvor jeg er i livet i forhold til mit syn og joberfaring. Jeg var åben og modtagelig og viderebragte feedback og konstruktiv kritik til produktive jobansøgninger og samtaler. Og på den måde gjorde jeg PEP til en succes for mig selv! For inden forløbet var slut, så havde jeg fået et job, fortæller PEP-deltager Marlene Jørgensen.

Næste PEP-forløb starter mandag den 28. oktober til og med onsdag den 4. december 2019. Forløbet afholdes på MarselisborgCentret, P. P. Ørums Gade 11, bygning 8, 8000 Aarhus C.F.

mere om PEP

  • Pre-employment Program, PEP, er udviklet af amerikanske Karen Wolffe, der er en internationalt anerkendt karriererådgiver for mennesker med synshandicap.
  • Forløbet strækker sig over 15 endagsmoduler med forskellige temaer.
  • 83 % af de tidligere PEP-deltagere siger, "Fremragende – lige hvad jeg havde brug for".
  • IBOS samarbejder om PEP-projektet med den socialøkonomiske virksomhed All Ears A/S og Uddannelses- og Arbejdsmarkedsteamet på Center for Syn og Hjælpemidler i Aarhus.
  • Projektet er finansieret med midler fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, STAR
  • Læs mere på om forløbet og tilmelding: www.ibos.dk/pep

Nyhedsbreve

Vil du have IBOS' nyhedsbrev tilsendt som mail?

Så klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet


Logo af Københavns Kommune