Corona-nyt - Fase 2: Langsom genåbning af IBOS

22/04/2020

Nyheden er opdateret den 12. maj


IBOS følger fortsat anvisningerne sat af regeringen. Som en del af fase 2 af genåbningen, åbner IBOS' reception og hovedtelefonnummer den 13. maj. Derudover åbner STU'en den 18. maj - ligesom vi fortsat har genåbnet for nogle tilbud for udvalgte borgere. Dog har vi fortsat lukket ned for al anden fysisk borgerkontakt. 

Som en del af fase 2 af genåbningen vil IBOS' STU åbne den 18. maj. Og vi er fortsat i gang med at åbne nogle tilbud op for udvalgte borgere. Det drejer sig om borgere, der er hjemmeboende, og hvor der i deres sag, efter en individuel vurdering, er særligt kritiske forhold, der taler for, at de kan genoptage deres tilbud (helt eller delvist). Dette gælder i første omgang dagtilbud og personer, som er midt i et rehabiliteringsforløb. Borgerne, det vedrører, har fået besked. 

Derudover er IBOS’ botilbud fortsat åbent, men pårørende skal fortsat begrænse besøg. Hvis besøg gennemføres, skal det foregå udendørs og være aftalt med pågældende beboer samt personale.  

Al anden aktivitet og tilbud er fortsat lukket.

IBOS' Hovedtelefonnummer og reception åbner 13. maj

I takt med den forsigtige genåbning af IBOS, åbner IBOS' reception og hovedtelefonnummer den 13. maj. Receptionen og IBOS' hovedtelefon vil være bemandet fra mandag til torsdag fra klokken 9.00 -15.00 og fredag fra klokken 9.00 - 13.00. Du kan derfor fra den 13. maj igen kontakte IBOS via vores hovednummer og blive viderestillet til relevant medarbejder. 

PERSONALE PÅ IBOS

Som følge af en begrænset genåbning vil der være personale, der flytter ud af hjemmekontoret og igen fysisk vil have deres arbejdsdag på IBOS. De resterende medarbejdere vil fortsat arbejde hjemmefra. 

Retningslinjer ved fysisk fremmøde
Alle ansatte og borgere, der igen har deres gang på IBOS skal naturligvis efterleve alle retningslinjer om afstand og hygiejne: 

  • Undgå håndtryk, kindkys og kram
  • Vask dine hænder ofte – brug håndsprit, hvis du ikke har adgang til vand
  • Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
  • Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
  • Hold afstand

Har du fået aflyst en aftale på IBOS?

Hvis du har fået aflyst en tid, så beklager vi naturligvis den ulejlighed, det har medført. Du vil I den kommende til blive kontaktet, så vi kan lave en ny aftale.

 

NYT OM CORONAVIRUS/ COVID-19

IBOS vil løbende holde sig opdateret omkring de seneste anvisninger fra Sundhedsstyrelsen og myndighederne vedrørende udviklingen med Coronavirusen. Vi holder jer opdateret om ændringer, der vedrører IBOS, her på siden.

Og husk at du kan holde dig opdateret om de seneste anvisninger fra myndigheder om coronavirus/ COVID-19 på dette link 

Nyhedsbreve

Vil du have IBOS' nyhedsbrev tilsendt som mail?

Så klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet


Logo af Københavns Kommune