IBOS holder fortsat lukket indtil den 14. april

12/03/2020

Nyheden er opdateret den 24. marts klokken 08.30


Onsdag aften den 11. marts har regeringen igangsat flere vidtrækkende tiltag for at begrænse spredningen af coronavirus/ COVID-19 i Danmark. Som offentlig institution, følger IBOS anvisningerne sat af regeringen, og lukker derfor ned for al unødig aktivitet fra fredag den 13. marts. Lukningen vil foreløbig vare til og med tirsdag den 14. april.

Botilbud, akuttelefon & telefonisk vejledning holder fortsat åbent

Vi lukker ned for vores fysiske borgerkontakt. Det vil sige at alle kurser, aktiviteter, udredninger, møder og dagtilbud lukker ned, ligesom alle medarbejdere arbejder hjemmefra, på nær medarbejdere fra bo-afdelingen,.
Men IBOS’ pleje- og botilbud, vores akuttelefon og telefonisk rådgivning og vejledning vil fortsat være åbent. Så har du brug for hjælp ved akut synstab, vejledning eller rådgivning så er relevante direkte telefoner fortsat åbne. Du kan finde information og kontakter på hjemmesiden: www.ibos.dk/rådgivning  eller på www.ibos.dk/findmedarbejder

IBOS' Botilbud & besøg fra pårørende

IBOS og Socialforvaltningen anmoder om, at pårørende til borgere på bo- og døgntilbud begrænser besøg. Alle besøg, der gennemføres, skal være inde i borgerens egen bolig. Fælles arealer må ikke anvendes. 

Dog vil vi gerne gentage, at hvis man har rejst i de risikoområder, hvor Coronavirus/ COVID-19 er særlig udbredt, må man som pårørende ikke besøge beboere på IBOS i 14 dage efter hjemkomsten. Pårørende skal blive hjemme, selvom de ikke har symptomer eller føler sig syge. Risikoområderne er hele tiden i udvikling og vi henviser derfor til, at man orienterer sig på www.coronasmitte.dk. På denne side finder du alle oplysninger vedrørende Coronavirus/ COVID-19 fra alle myndigheder.

Har du en aftale på IBOS i den kommende tid?

Har du en aftale med IBOS i den kommende tid, vil den blive aflyst, og du vi vil snarest muligt efter at IBOS igen åbner for normal aktivitet blive kontaktet, for at få en ny aftale. Vi beklager den ulejlighed, det kommer til at medføre.

Kontakt til IBOS mens vi er lukket


Botilbud
Du kan kontakte IBOS’ bo-afdeling via specialkonsulent Anna Øberg på tlf. 27 52 42 70 eller afdelingsleder Jarle Jellestad på tlf. 28 58 00 79.

Akuttelefon
IBOS' Akuttjeneste vil fortsat, under lukning pga. af coronavirus, yde telefonisk hjælp ved akut opstået synstab. Kontakt os på akuttelefonen 28 49 01 69. Læs mere om akuttjenesten her

Telefonisk rådgivning
Alle relevante direkte telefoner er åbne, eksempelvis til IT, ergoterapeuter, psykolog eller studievejledning. Du kan finde information og kontakter på hjemmesiden: www.ibos.dk/rådgivning eller  www.ibos,dk/findmedarbejder 

Socialrådgiverne 
Kontakt socialrådgivernes telefonvagt:
Mandag 30. marts Lise Christoffersen 39 45 23 74
Tirsdag 31. marts Arne Christensen 34 45 25 69
Onsdag 1. april Toke Bendix Lobbens 39 45 23 74
Torsdag 2. april Birtinna Jensen 39 45 23 41
Fredag 3. april Sabina Andersen 39 45 25 67

Send sikker digital post/e-mail via borger.dk
Du kan altid sende os en en e-mail på ibos@remove-this.kk.dk. (sikker e-mail for offentlige myndigheder)
Hvis ikke du er en offentlig myndighed, og din henvendelse indeholder personfølsomme data, dvs. cpr-nummer, adresse eller oplysninger om helbredsforhold, så henvend dig til IBOS med Sikker Digital Post på link nedenfor:

For borgere: Send sikkert til IBOS
For virksomheder: Send sikkert til IBOS

Øvrige henvendelser
Øvrige henvendelser kontakt Centerchef Anne Kristine Grosbøll på tlf. 60 81 30 40

Nyt om coronavirus/ COVID-19

IBOS vil løbende holde sig opdateret omkring de seneste anvisninger fra Sundhedsstyrelsen og myndighederne vedrørende udviklingen med Coronavirusen. Vi holder jer opdateret om ændringer, der vedrører IBOS, her på siden.

Og husk at du kan holde dig opdateret om de seneste anvisninger fra myndigheder om coronavirus/ COVID-19 på dette link 

Nyhedsbreve

Vil du have IBOS' nyhedsbrev tilsendt som mail?

Så klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet


Logo af Københavns Kommune