IBOS’ centerchef stopper

28/10/2020

Anne Kristine Grosbøll har fået nyt job som leder i National koordination hos Socialstyrelsen og stopper derfor som centerchef hos IBOS.

Anne Kristine Grosbøll har haft sit arbejdsliv på IBOS i 20 år. Hun startede i sin tid i en afdeling, der hed IBS-Erhverv, men som tiden er gået, så har hun mere eller mindre arbejdet i alle afkroge af IBOS. De sidste 5 år har hun været centerchef.

Anne Kristine Grosbøll skal stadig arbejde for det specialiserede område:

”Det er på IBOS, jeg har fået min store interesse for de små specialiserede tilbud. Og nu skal jeg bruge min viden og erfaringer fra IBOS til det vigtige arbejde, de laver hos National koordination: Vi skal sikre, at der eksisterer det fornødne udbud af højt specialiserede indsatser og tilbud til borgere på det mest specialiserede social- og specialundervisningsområde. Så selvom jeg ikke længere arbejder hos IBOS, så arbejder jeg stadig for sagen. Jeg spiller bare med et andet sted fra.”

Formand for IBOS’ bestyrelse Ask Abildgaard takker Anne Kristine Grosbøll for hendes indsats:

”Jeg vil gerne sige en meget stor tak til Anne Kristine for hendes indsats for IBOS og altid meget tydelige engagement i sagen! Jeg har sat meget stor pris på det fortrolige samarbejde, vi har haft. Anne Kristine har leveret en meget væsentlig arbejdsindsats for IBOS i en periode, der ikke har været særlig let ledelsesmæssigt” siger Ask Abildgaard.

Afdelingschef for Rådgivningen, Marie Fasmer, konstitueres som centerchef for IBOS foreløbig i 12 måneder.

På grund af COVID-19 bliver der ikke afholdt en afskedsreception.

Nyhedsbreve

Vil du have IBOS' nyhedsbrev tilsendt som mail?

Så klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet