Corona-nyt: IBOS er tilbage til normal drift

22/04/2020

Nyheden er opdateret den 9. juni

 

IBOS følger fortsat anvisningerne sat af regeringen og sundhedsmyndighederne. Men vi kan her i corona fase 3, som startede mandag den 8. juni, glæde os over at næsten alle vendt fysisk tilbage på IBOS. Og vi kan se frem imod at alle IBOS borgere, kursister og studerende også vender tilbage til huset. 

Nu er hverdagen så småt ved at vende tilbage, huset er dejligt stort og vi kan derfor sige velkommen tilbage til næsten alle medarbejdere. Dog har hverdagen fået nye rutiner og retningslinjer ift. hygiejne, frokostpauser, afstand m.m . Så alle der kommer på IBOS kan føle sig trygge. 

Vi vil i de kommende uger løbe ekstra stærkt for at hjælpe alle, der har fået aflyst deres tid eller har ventet på at få tildelt en aftale pga. corona-nedlukningen.

 

PERSONALE PÅ IBOS

Stort set alle medarbejdere er fysisk tilbage på IBOS. Og alle medarbejdere er naturligvis klar til at hjælpe på både telefon og mail. 

Retningslinjer ved fysisk fremmøde

Alle ansatte og borgere, der igen har deres gang på IBOS skal naturligvis efterleve alle retningslinjer om afstand og hygiejne: 

  • Undgå håndtryk, kindkys og kram
  • Vask dine hænder ofte – brug håndsprit, hvis du ikke har adgang til vand
  • Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
  • Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
  • Hold afstand

NYT OM CORONAVIRUS/ COVID-19

IBOS vil løbende holde sig opdateret omkring de seneste anvisninger fra Sundhedsstyrelsen og myndighederne vedrørende udviklingen med Coronavirusen. Vi holder jer opdateret om ændringer, der vedrører IBOS, her på siden.

Og husk at du kan holde dig opdateret om de seneste anvisninger fra myndigheder om coronavirus/ COVID-19 på dette link 

Nyhedsbreve

Vil du have IBOS' nyhedsbrev tilsendt som mail?

Så klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet