Nyt fra IBOS

Se hvordan IBOS' reliefmager, Jette Friis, laver en følbar figur til en gymnasieelev.

IBOS starter i samarbejde med All Ears et projekt, der skal afprøve metoden PEP i Danmark. Målet er, at flere mennesker med synshandicap kommer i job.

Nyt nyhedsbrev på gaden! Hør historien bag punktskrift, hør personlige fortællinger om, hvordan punktskrift gør en forskel i hverdagen og andre spændende historier. Læs med.

Er du over 18, københavner og opfylder de officielle kriterier for et synshandicap og hurtig til at melde dig til, kan du få en bevilling til en ny kørselsordning.

Det er valgdag i Danmark. Stemningen er fantastisk og kan mærkes i hele byen. Der er flag og glade mennesker langs vejene, der holder plakater med teksten ’husk at stemme’. Henrik Blok er på vej ind på Københavns Rådhus for at sætte sit kryds. For på rådhuset er der særlig hjælp til mennesker med...

Et nyt projekt hos IBOS skal undersøge om træning med NVT kan forbedre funktionsevnen hos personer med kronisk synsfeltnedsættelse efter hjerneskade.

IBOS har fået godkendt egen uddannelsesretning under den pædagogiske diplomuddannelse. I dag starter 13 studerende.

Tilegn dig nu noder på lige fod med seende med IBOS Nodelæser.

Se filmen med IBOS’ medarbejder Lykke og hendes førerhund Liva. Her giver Lykke dig gode råd til mødet med en førerhund.

I dag har IBOS skudt Konferencen Syn & Hjælpemidler i gang.

Er du over 18, københavner og opfylder de officielle kriterier for et synshandicap og hurtig til at melde dig til, kan du få en bevilling til en ny kørselsordning.

Mangler du råd og viden om job, studie, ungdomsuddannelse, rehabilitering eller hjælpemidler? IBOS’ eksperter kan hjælpe, hvis du har en synsnedsættelse, er pårørende eller arbejder med mennesker med synshandicap.

Ungegruppen inviterer til dette års teaterforestilling, "Det, der ligger bag", hvor man kan komme med selveste Sherlock Holmes rundt i verden for at opklare et af verdens ældste mysterier!

25/01/2017

På vej mod job

Afklaring og opkvalificering i et aktivt virksomhedsmiljø – et 12-ugers forløb i samarbejde med den socialøkonomiske virksomhed All Ears.

Lørdag 7. januar overrækkes Kulturministeriets Handicapidrætspris ved det store Sport2016-show. En af de tre nominerede er Arne Christensen fra IBOS, som er indstillet for sin kraftpræstation ved verdens hårdeste skiløb, Arctic Circle Race. Til daglig arbejder Arne Christensen som socialrådgiver på...

Nyhedsbreve

Vil du have IBOS' nyhedsbrev tilsendt som mail?

Så klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet


Logo af Københavns Kommune