Synstænkning - synet er andet end det du ser

Foto af en hånd, der føler sig frem på græs
SynstænkningBESKRIVELSE
målgruppeNuværende og kommende synsprofessionelle.
varighed3 timer.
tid og sted

Tid og sted er efter ønske. IBOS' specialister kommer ud i landet, når det passer jer. Der kommer løbende nye datoer for afholdelse, og du kan altid bestille et kursus ved at skrive Lea Johanne Sarfelt på les(at)remove-this.ibos.kk.dk

 

formål og indhold

I dette kursus får deltageren indføring i begreber som tid, hastighed, bevægelse, synstolkning og synsfortolkning. Deltageren lærer om vaner og rollefordeling i dagligdagen. Synstænkningen indebærer at deltageren lærer at videreformidle, hvordan man kan forholde sig til, og lære at leve med aktuelle og mentale værktøjer og hjælpemidler. 

efter kurset har
kursusdeltageren

Viden om synet i et tidsperspektiv i forhold til nedsat syn, samt brugbare værktøjer i udredningssamtalen til mestring og synstænkning.

formKurset vil være en vekselvirkning mellem oplæg og drøftelser. Undervejs vil deltagerne få mulighed for refleksion i forhold til en konkret borger i deres egen rådgivning.

Underviser: Anders Hostrup, synskonsulent for voksne, CSV Kommunikation og Teknologi, Vejle
deltagerantalMindst 10 deltagere, højst 20
praktisk infoKurset er gratis. Forplejning er inkluderet.
tilmeldingTid og sted er efter ønske. IBOS' specialister kommer ud i landet, når det passer jer. Der kommer løbende nye datoer for afholdelse, og du kan altid bestille et kursus ved at skrive Lea Johanne Sarfelt på les(at)remove-this.ibos.kk.dk
Kontakt

Lea Johanne Sarfelt

Lea Johanne Sarfelt

Udviklingsmedarbejder
Tlf.: 39 45 23 14
Logo af Københavns Kommune