Bliv praksismentor i ADL og O&M

Foto af mentor og praktikant
Praksismentorindhold
MålgruppeADL- og/ eller O&M instruktører.
varighed2 dage.
tid og stedTid og sted er efter ønske. IBOS' specialister kommer ud i landet, når det passer jer. Der kommer løbende nye datoer for afholdelse, og du kan altid bestille et kursus ved at skrive Lea Johanne Sarfelt på les(at)remove-this.ibos.kk.dk.
Formål og indholdKurset har til formål at opkvalificere lokale ADL- og/ eller O&M instruktører, så de kan varetage praksismentorfunktionen for en eller flere studerende på Pædagogisk Diplomuddannelse modul 3: ADL og/eller modul 4: O&M.

Kursets indhold vil være en præsentation af udvalgt teori, bl.a. sanseintegrationsforstyrrelser og deres indvirkning på ADL og O&M samt socialpsykologiske perspektiver på hverdagslivet. Endvidere gennemgang af de obligatoriske hjemmeøvelser på de ovennævnte moduler samt eksempler på afsluttende opgaver og videoer fra PD-modulerne.
efter kurset har du
  • Viden om og færdigheder til at kunne varetage funktionen som praksismentor for en eller flere studerende på PD-modul 3 (ADL) og 4 (O&M).
  • Viden om sansernes indvirkning på hverdagsaktiviteter.
  • Viden om psykologiske perspektiver på hverdagslivet.
FormFaglige oplæg, gruppearbejde, hands-on og erfaringsbaseret dialog.

Kontaktpersoner er Gitte Thranum Haldbæk, modulansvarlig, IBOS og Leni Friis, modulansvarlig, UC Syddanmark.
DeltagerantalMax. 30 personer.
praktisk infoKurset er gratis og forplejning under kurset er inkluderet. Transport samt middag og overnatning på Comwell Hotel Middelfart er på egen regning.
Middag & overnatningMiddagen skal forudbestilles og koster 325 kroner pr. person inkl. 1 glas vin, ved bookning gennem IBOS.

Overnatning koster 910 kroner ved bookning af værelse gennem IBOS.
Tilmelding Tid og sted er efter ønske. IBOS' specialister kommer ud i landet, når det passer jer. Der kommer løbende nye datoer for afholdelse, og du kan altid bestille et kursus ved at skrive Lea Johanne Sarfelt på les(at)remove-this.ibos.kk.dk.

Kontakt

Gitte Thranum Haldbæk

Gitte Thranum Haldbæk

Koordinator og underviser
Tlf.: 39 45 25 77

Kontakt

Annemarie Haack Enevoldsen

Annemarie Haack Enevoldsen

Kursus- og Konferencekoordinator
Tlf.: 39 45 23 13
Mobil: 40 91 26 19
Logo af Københavns Kommune