Tilgængelighed og navigation på Android

Illustration af telefon med taleboble
Tilgængelighed og navigation på AndroidBeskrivelse
Målgruppe                              Borgere med nedsat syn eller blindhed og deres pårørende.
Varighed4 timer.

Tid og sted

Tid og sted er efter ønske. IBOS' specialister kommer ud i landet, når det passer jer. Der kommer løbende nye datoer for afholdelse, og du kan altid bestille et kursus ved at skrive Lea Johanne Sarfelt på les@remove-this.ibos.kk.dk.

Formål og indholdHar du en Android-telefon eller -tablet, så kom og bliv præsenteret for mulighederne for oplæsning og forstørrelse på din telefon eller tablet.

I denne workshop lærer du at bruge de indbyggede muligheder for oplæsning, forstørrelse og navigation i Android styresystemet. Du vil bl.a. blive præsenteret for følgende:
  • TalkBack-skærmlæseren
  • Forstørrelse
  • Download af danske stemmer fra Google Play butikken (koster 30-40 kr. pr. stk.)
  • Få læst dine SMS’er eller mails højt med skærmlæseren
  • Mulighed for navigation med app'en ViaOpta Nav
Efter kurset kan duUdnytte de indbyggede muligheder for oplæsning og forstørrelser på din Android-telefon eller -tablet. Samt har kendskab til muligheder for navigation med bl.a. app'en ViaOpta Nav.
FormEn workshop med oplæg, hvor vi inspireres af hinandens erfaringer. Workshoppen retter sig mod alle niveauer fra nybegynderen til ”nørden”.

Du får mest ud af workshoppen, hvis du medbringer din egen Android telefon eller tablet, samt et headset så du kan afprøve funktionerne med det samme. Det vil også være en fordel at downloade app'en ViaOpta Nav fra Google Play inden kurset.

Undervisere er Kenneth Hartmann og Daniel Gartmann, begge IKT-konsulenter fra IBOS.
DeltagerantalMindst 3 deltagere, højst 5.
Praktisk infoDet er gratis at deltage.
Tilmelding Tid og sted er efter ønske. IBOS' specialister kommer ud i landet, når det passer jer. Der kommer løbende nye datoer for afholdelse, og du kan altid bestille et kursus ved at skrive Lea Johanne Sarfelt på les@remove-this.ibos.kk.dk

Kontakt

Kenneth Hartmann

Kenneth Hartmann

Souschef for specialrådgivningen
Tlf.: 39 45 23 04

Kontakt

Daniel Gartmann

Daniel Gartmann

IKT-konsulent
Tlf.: 39 45 23 06
Logo af Københavns Kommune