Flirt og Dating

Billedet forestiller en Illustration af et hjerte
Flirt og DatingBeskrivelse
Målgruppe                              Unge med synsnedsættelse

Varighed3 timer.

Tid og sted

Der kommer løbende nye datoer for afholdelse, og du kan altid bestille et kursus ved at skrive Lea Johanne Sarfelt på les(at)remove-this.ibos.kk.dk.

 

Formål og indhold

IBOS inviterer i samarbejde med DBSU Region Øst til et eftermiddagskursus for unge med synsnedsættelse, der står i flirt og datingens tegn. På kurset vil vi undersøge, hvad der er på spil, når man flirter og dater og hvilke udfordringer der er forbundet hertil.

Både de mere generelle udfordringer og det der kan være svært, når man har en synsnedsættelse. Vi kommer bl.a. omkring betydningen af kropssprog, hvad der sker i samtalen og lidt om datingsider og app’s.

 

Efter kurset vil DBSU Region Øst arrangere fællesspisning for dem, der har lyst. Her vil der blive serveret Italiens kærlighed i runde former, samt søde fornøjelser.

Efter kurset har duHaft en underholdende og anderledes eftermiddag. Fået inspiration til hvordan du kan arbejde med kontakten til andre.

FormEftermiddagen vil være en blanding af oplæg og øvelser.

DeltagerantalMindst 6 deltagere, højst 25.
Det er ikke en forudsætning at være medlem af DBSU.
Praktisk infoDet er gratis at deltage. Der serveres kaffe og kage. Efter kurset arrangerer DBSU fællesspisning for dem, der har lyst til dette. Tilmelding til fællesspisning gøres separat. For spørgsmål til DBSU kontakt Kim Sørensen på formand@dbsu.dk eller tlf. 27 82 15 44.
TilmeldingDer kommer løbende nye datoer for afholdelse, og du kan altid bestille et kursus ved at skrive Lea Johanne Sarfelt på les(at)remove-this.ibos.kk.dk.

Kontakt

Anne-Sofie Lind Jensen

Anne-Sofie Lind Jensen

Psykolog
Tlf.: 39 45 23 48
Mobil: 21 55 76 26
Logo af Københavns Kommune