Ungekurser og STU

På IBOS kan unge med nedsat syn eller blindhed og andre handicap tage hele eller dele af en STU eller følge Instituttets ungekursus eller IBOS ung erhverv. Læs mere om de tilbuddene nedenfor.

Foto af tre piger der spiller kort

Hvis du vil vide mere om hvad en Særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse (STU) indeholder på IBOS.

Foto af undervisning på IBOS STU

Uddannelse til unge blinde og svagsynede mellem 16 og 25 år med særlige behov, som trods specialpædagogisk støtte ikke kan gennemføre en anden ungdomsuddannelse.

Nærbillede af en guitar

Musikinteresseret? Nu kan du spille, opleve og lære om musik samtidigt med at du er sammen med andre unge med nedsat syn.

Foto af en gruppe unge, der er ude i IBOS have

Tilbud til unge blinde og svagsynede med behov for at arbejde med et eller flere af områderne: skolefag, synskompenserende teknikker, sociale kompetencer eller erhvervs- og studieafklaring.

Foto af underviser og kursist på IBOS

Læs mere om IBOS Ung uddannelse & beskæftigelse, der støtter unge med komplekse udfordringer i at finde vej til uddannelse og arbejde.

SNUSEPRAKTIK UGE 45

I uge 45 (4.-8. november 2019) er det muligt at komme i snusepraktik i ungegruppen på IBOS. Tilbuddet er åbent for alle unge med synshandicap i alderen fra 14 til 20 år. 

I en snusepraktik får du mulighed for at opleve hvad der undervises i, og hvordan vi underviser. Du kan møde alle eleverne samt deres lærere i ungegruppen, og samtidig få et indblik i hvad en STU eller et Ungekursus på IBOS kan indeholde.

Hvis du er interesseret eller har spørgsmål til en snusepraktik, er du velkommen til at kontakte STU-ansvarlig Marianne Mikkelsen på e-mail: ab9v@remove-this.kk.dk eller teamleder Ditte Lise Juul Pedersen på e-mail: ab8c@remove-this.kk.dk

 

 

Læs mere...

Læs også artiklen om STU på IBOS fra KK (Københavns Kommuneskole)

Hent artiklen i pdf

Hent artiklen som Word-dokument

Logo af Københavns Kommune