PEP-forløb

Foto af en mand med blindhed, der arbejder ved computeren
PEPBeskrivelse
introduktionPre-employment Program (PEP) er et forløb, der giver dig mulighed for at analysere, udforske og styrke din indsats som jobsøgende.
målgruppeJobsøgende ledige med et synshandicap.
Tid & Sted

Den 6. maj 2019 - 5. juni 2019 på Fuglsangcenteret, Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia.

indhold

Kunne du tænke dig at give din jobsøgning ny energi og bedre kvalitet? Ønsker du at blive bedre rustet til at gå ud og præsentere dig for en arbejdsgiver? På det internationalt anerkendte PEP-forløb får du mulighed for, sammen med synspecialiserede fagfolk og ligestillede, at styrke de færdigheder, der skal til, når du har et synshandicap og skal søge job.

 

Du vil under forløbet arbejde med at:

  • Analysere hvad du har at tilbyde en arbejdsgiver (interesser, færdigheder, værdier og arbejdsrelateret personlighed)
  • Udforske hvilke ledige jobs, der matcher dine styrker og kvalifikationer
  • Forstå hvilke ressourcer, du kan trække på for at finde og sikre ansættelse
  • Øve dig i jobsøgning, præsentation til interview og få respons i trygge rammer
  • Bestemme dig for, hvordan du vil håndtere handicaprelaterede emner, såsom hvor og hvornår du vælger at informere om dit synstab.
  • Hvordan du forhører dig positivt om mulighed for kompenserende tiltag og tilpasning af jobbet og hvordan du gør et fordelagtigt indtryk på en seende interviewer, når du ikke selv kan læse kropssprog og ansigtsudtryk.
  • Lære at styre din tid og ressourcer under jobsøgningen mhp. at maksimere din effektivitet og effekt.
  • Få ny indsigt og perspektiver ved at teste dine færdigheder i et jobinterview hos virksomheden All Ears A/S.
PEP er et forløb udarbejdet af Karen Wolffe, der er en anerkendt international ekspert i karrierevejledning og rådgivning til personer med synshandicap. Projektet udføres i samarbejde
med den socialøkonomiske virksomhed All Ears A/S. STAR har bevilget midler til, at IBOS og All Ears A/S kan tilbyde PEP på dansk.
Efter forløbet har du?Et komplet personligt portefolio til din videre jobsøgning
FORM

Du går på Pre-employment Programmet fra kl. 9.00 - 15.30. Her vil du være sammen med andre med lignende udfordringer, så I kan inspirere hinanden, debattere og udveksle strategier.

Praktisk info

PEP-forløbet er gratis og forplejning inkluderet. Hvis du fx bor i København, på Fyn eller i Nordjylland, og PEP udbydes i den modsatte ende af landet, så har vi fire pladser, hvor overnatning og morgenmad også er inkluderet.

 

bor du i den anden ende af landet end der hvor PEP tilbydes, så du ikke kan rejse frem og tilbage hver dag, kan vi tilbyde fire deltagere overnatning

Ansøgning om optagelseHvis du gerne vil deltage, så skal du udfylde ansøgningsskemaet i menuen til højre eller ringe til IBOS’ arbejdsmarkedsteam på telefon 39 45 25 74. Herefter inviterer vi dig ind til en samtale, så vi sammen kan finde ud af om forløbet er det rette match til dig.

Kontakt

Lise Plagborg

Lise Plagborg

Specialkonsulent
Tlf.: 39 45 25 65

Kontakt

Kim Bolby

Kim Bolby

Arbejdsmarkedskonsulent
Tlf.: 39 45 25 74

Vidste du at?

83% af tidligere deltagere vurderer, at jobsøgningsforløbet, PEP var "fremragende – lige hvad jeg havde brug for"

I denne podcast kan du høre kort om PEP-forløbet og møde to af de første deltagere, Mie og Natalia, der fortæller, hvad de har fået ud af at deltage.

Lyt til podcasten om PEP her

I samarbejde med

All Ears logo
Logo af Københavns Kommune