Oplev STU'en

Beboere, kursister, studerende og undervisere på IBOS vil samarbejde med billedehuggerne Pontus Kjermann og Tine Hecht Pedersen og DR´s synstolker Laura Kamis Wrang om et kunstprojekt.

Sammen vil vi kickstarte livet under Coronakrisens restriktioner. Vi skal have hænderne til at forme i ler, sat ord...

Vi besøger Statens Museum med DR’s synstolker, Laura. Hun synstolker flere af museets kunstværker for os. Lauras velkendte stemme guider os gennem nogle udvalgte værker. Vi får sat ord på det, vi ikke kan se af Laura og sammen får vi sat ord på mange af de følelser, som kunstværkerne vækker i os.

Fejlkode 404 er titlen på årets teaterstykke, som elever på STU'en har skrevet, lavet kulisser til og udført, med stor succes. Teateret bliver udført i fuldstændig mørke. Publikum bliver ført ind i salen i hold af 5, de kan intet se, men man kan fornemme de andre publikummer. Efter lidt ventetid,...

I år gik turen til Holbæk Vandrehjem. Vi besøgte Orø og spiste stegt flæsk på kroen. Og vi var i tyrkisk bad og besøgte forsøgscenter Lejre.

Denne gang gik turen til Island. Vi boede på hotel i Reykjavik, hvorfra vi kørte til vandfald, gejsere og masser af spændende natur. Vi hørte,når varmen fra jordens indre kom op til overfladen sydende og boblende. Vi badede i de varme laguner, spiste fisk, besøgte hvalmuseum og besøgte andre unge...

Kontakt

Jes Diemer

Jes Diemer

IKT-konsulent
Tlf.: 39 45 23 56