STU

På IBOS kan unge med nedsat syn eller blindhed og andre handicap tage hele eller dele af en STU. Læs mere om de tilbuddene nedenfor.
Siden om STU er under ombygning og vil snarest blive opdateret... 

Foto af undervisning på IBOS STU

Uddannelse til unge blinde og svagsynede mellem 16 og 25 år med særlige behov, som trods specialpædagogisk støtte ikke kan gennemføre en anden ungdomsuddannelse. Tag hele eller moduler af STU'en sammen med andre unge med nedsat syn.

Nærbillede af en guitar

Musikinteresseret? På STU-IBOS kan vi tilbyde musik som linjefag. Her kan du spille, opleve og lære om musik samtidig med, at du er sammen med andre unge med nedsat syn.

Kontakt

Ditte Lise Juul Pedersen

Ditte Lise Juul Pedersen

Teamleder
Tlf.: 39 45 25 89

SNUSEPRAKTIK

En uge i november 2020 er det muligt at komme i snusepraktik i ungegruppen på IBOS. Tilbuddet er åbent for alle unge med synshandicap i alderen fra 14 til 20 år. 

I en snusepraktik får du mulighed for at opleve hvad der undervises i, og hvordan vi underviser. Du kan møde alle eleverne samt deres lærere i ungegruppen, og samtidig få et indblik i hvad en STU eller et Ungekursus på IBOS kan indeholde.

Hvis du er interesseret eller har spørgsmål til en snusepraktik, er du velkommen til at kontakte STU-ansvarlig Marianne Mikkelsen på e-mail: ab9v@remove-this.kk.dk eller teamleder Ditte Lise Juul Pedersen på e-mail: ab8c@remove-this.kk.dk

 

 

Læs mere...

Læs også artiklen om STU på IBOS fra KK (Københavns Kommuneskole)

Hent artiklen i pdf

Hent artiklen som Word-dokument

Logo af Københavns Kommune