Cases

Jonna og Shirin

Shirin kom til Danmark for 26 år siden. En øjensygdom gør, at hun ikke kan arbejde som statistiker. I denne podcast møder du  Shirin og Jonna. Shirin har været i praktik på Bispebjerghjemmet, hvor Jonna er afdelingsleder. Hør dem fortælle om forløbet, der førte til en ansættelse efter praktikken. 

Karin, Lasse og Malene

Lasse er født blind. Han har taget en uddannelse som massør, men har haft svært ved at komme ind på jobmarkedet. I denne podcast kan du møde Lasse og Karin, borger og arbejdsgiver. Lasse var i praktik hos Karin på Behandlingscenter Gladsaxe. Hør dem fortælle om forløbet, der førte til en ansættelse efter praktikken.

Podcast: IBOS arbejdsmarkdsforløb - 'Jeg har lært noget hver dag'

Malene Veggerby

Se video: Mød Malene Veggerby - Rehabilitering på IBOS

Mød Malene Veggerby der fortæller om sit rehabiliteringsforløb på IBOS.

Magd

I filmen fortæller socialfaglig konsulent, Tina Olsen, om IBOS' arbejde med parallelindsatser og du kan møde Magd, der fortæller om hans forløb efter han kom til Danmark. Forløbet har medført, at han er blevet selvstændig, bor i egen bolig og har taget en uddannelse som massør.

Yousef

I filmen fortæller socialfaglig konsulent, Tina Olsen, om IBOS' arbejde med parallelindsatser og du kan møde Yousef, der fortæller om hans forløb efter han kom til Danmark i 2016. Forløbet har medført, at han er blevet mere selvstændig og uddannelsesparat. Ligesom han føler sig klar til at flytte i egen bolig på sigt.

Foto af Danni

Mød Danni der fortæller om en periode, hvor han følte sig tabt på arbejdsmarkedet. Det ændrede sig, efter et arbejdsmarkedforløb hos IBOS. Nu har han drømmejobbet.

Foto af en skelet hånd, undervisningsmateriale på massøruddannelsen

Mød Kasper, der mistede sit syn i en ulykke. Han var murer og blev derfor nødt til at lægge nye planer for sit arbejdsliv. Han fortæller om valget om at blive massør og om sit uddannelsesforløb på IBOS. 

Foto af mobilitystok mod stenbelægning.

Mød Mads Hvid, der fortæller om, hvad han har lært på IBOS' rehabiliteringsforløb og om udviklingen fra at føle sig fanget til nu at elske at gå på egen hånd og være ung. 

Kontakt

Kenneth Hartmann

Kenneth Hartmann

Afdelingschef for rådgivningen
Tlf.: 39 45 23 04