Så er der ny dansktalende DAB-radio!


Har du brug for en DABradio, hvor alle stationer og al betjening bliver læst op på dansk? Så behøver du ikke lede længere: ”NOXON DRadio 1” er lige kommet til salg i Danmark.

"Noxon DRadio 1" har DAB+ og FM, 5 faste stationer, mulighed for både lysnet og batteri (12 timer på en opladning), hovedtelefonstik og mulighed for at bruge egen antenne m.m. Den fås i to farver hos firmaet avXperten og koster 1295 kr. inkl. moms.

Nogen kender måske en tidligere version af radioen, der får nogle år siden blev solgt i Danmark, men den har været væk fra markedet i flere år og har været meget savnet.

IBOS har sammen med importøren Deltaco fået Noxon til at lave en ny dansk version af talen, og radioen kan nu købes hos firmaet avXperten. Den kan dog kun købes over nettet, men firmaet har lavet en video med instruktioner, så man får et godt indtryk af, hvad radioen kan, og hvordan man betjener den. I videoen er der en bemærkning om, at knapperne i toppen kan skelnes fra hinanden taktilt. Det synes jeg ikke holder vand. Jeg ville helt klart afmærke nogen af dem.

Klik på dette link for at komme til forhandlerens hjemmeside 

Klik på dette link, hvis du vil se forhandlerens video 

Send en kommentar:

entryid
blogid
proved

Din kommentar bliver synlig efter godkendelse

 

Blogger

Birgit Christensen

Birgit Christensen er IKT-konsulent og leder af hjælpemiddeludstillingen på IBOS.

RSS Feed

Få alle blogindlæg som RSS Feed her

Logo af Københavns Kommune