Kindle – død eller levende?

Kindle

Har du en gammel Kindle ebogslæser liggende i skuffen, som du ikke længere bruger? Efter lang tids inaktivitet fungerede min Kindle ebogslæser ikke længere uden problemer.

Jeg ville overdrage min gamle Kindle ebogslæser til en ny bruger, da jeg ikke brugte den nok. Kindle ebogslæserne er knyttet til ens konto hos Amazon, så jeg afregistrerede min Kindle, så den nye bruger kunne registrere sig i stedet. Men så kom vi ikke videre: Min Kindle virkede principielt, men når man ikke kan registrere en Amazonkonto på den, så kan man ikke bruge den til noget som helst.

Vi måtte opgive udlånet. Dér lå en velfungerende Kindle, der bare lige manglede det sidste for at være oppe at køre igen. Nok en søgning på Google bragte pludselig nyt: alle gamle Kindle ebogslæsere skulle opdateres inden den 22. marts 2016, ellers virkede de ikke mere. Sur læsning den 10. maj 2016. Og så alligevel ikke: Hvis man kom for sent til at opdatere trådløst, så kunne man gøre det via USB. Så jeg forbandt min Kindle til en pc via et USBstik og downloadede to opdateringsfiler, fulgte instruktionerne og den var som ny!

Så hvis nogen har en gammel Kindle liggende, som pludselig ikke virker, så kan det være forklaringen. Læs mere på nedenstående link hos Amazon og pust (måske) nyt liv i din gamle Kindle.

Amazons side om Kindleopdateringer

Send en kommentar:

entryid
blogid
proved

Din kommentar bliver synlig efter godkendelse

 

Blogger

Birgit Christensen

Birgit Christensen er IKT-konsulent og leder af hjælpemiddeludstillingen på IBOS.

RSS Feed

Få alle blogindlæg som RSS Feed her

Logo af Københavns Kommune