Få Words åbn-funktion tilbage

Foto af Ctrl-tast med bogstaver i guld

Kører du med en af de nyeste versioner af Microsofts Office-pakke, har du måske oplevet, at dialogboksen ser anderledes ud, når du trykker Ctrl+o for at åbne et nyt dokument inde fra Word.

Som noget nyt får man nu visningen BackStage, der giver en mængde ekstra muligheder end den traditionelle dialogboks til at åbne dokumenter. Hvis der er interesse her på bloggen, kommer der et særligt indlæg om denne nye visning. Så skriv det i kommentarfeltet, hvis du gerne vil høre mere.

I denne omgang kommer her opskriften på at få den gamle åbn-funktion tilbage. Den er en simpel udgave af funktionen til at åbne dokumenter. Du får den tilbage ved at fjerne et flueben (en tjekboks) i indstillingerne for Word.

  1. Åbn Words indstillinger ved at trykke Alt efterfulgt af Pil Venstre, indtil du hører "fanen filer."
  2. Brug Pil Ned til ’Indstillinger’ og tryk Enter.
  3. Brug Pil Ned til du når kategorien ’Gem’.
  4. BrugTabulatortasten til tjekboksen ”Vis ikke Backstage, når jeg åbner eller gemmer filer” og slå den til med mellemrumstasten.
  5. Afslut med tryk på Enter.

Nu kan du bruge Ctrl+o til at åbne den traditionelle åbn-dialog og tabbe rundt som du plejer.

PS:
Hvis du vil læse seneste nyt om, hvad udviklerne af Office-programmerne går og pønser på af forbedringer til mennesker med funktionsnedsættelser, kan du glæde dig over dette blogindlæg (på engelsk) fra Microsoft.

 

 

Send en kommentar:

entryid
blogid
proved

Din kommentar bliver synlig efter godkendelse

 

Blogger

Daniel Gartman

Daniel Gartman er IKT-konsulent på IBOS.

RSS Feed

Få alle blogindlæg som RSS Feed her

Logo af Københavns Kommune