Få dine iPhone ringetoner tilbage


Måske er du en af de mange, der har købt ringetoner til din iPhone – blot for at opdage, at de efter en opdatering af iOS8 er pist forsvundet?

Hjælpen er nær.

Jeg fik i Hjælpemiddeludstillingen for nylig en forespørgsel om præcis det: ”Hvor er mine ringetoner på min iPhone blevet af?” skrev Jeff.

Jeg checkede og ganske rigtigt: Hvis man købte en ringetone og derefter slukkede telefonen, så var ringetonen væk, når man åbnede sin telefon igen.

Jeg fandt en ret indviklet klageprocedure der indebar mail til Apple og overførsel via iTunes på PC. Men så kom jeg til lidt henkastet at nævne problemet ved frokostbordet og vips: Nogle vidste, at den nye iOS8.1.2 opdatering retter sig præcist mod det problem. Jeg testede, det virkede, og jeg kontaktede Jeff med den gode nyhed: Med den nye opdatering er det slut med forsvundne ringetoner. De toner, du allerede har køb, skal dog hentes gennem den indviklede procedure eller betragtes som tabte, blev vi enige om.

Men forleden fik jeg en sms fra Jeff: Han havde fundet det helt rigtige sted i iTunes. Brug dette link til iTunes på din iOS-maskine, hvis du vil gendanne ringetoner. Så får du dine gamle køb nok så nydeligt lagt på plads. Jeg prøvede og det virker. Men husk lige at opdatere til iOS8.1.2 først.

Tak til Jeff og mine kollegaer omkring frokostbordet for et eksemplarisk problemløsningsforløb.

Send en kommentar:

entryid
blogid
proved

Din kommentar bliver synlig efter godkendelse

 

Blogger

Birgit Christensen

Birgit Christensen er IKT-konsulent og leder af hjælpemiddeludstillingen på IBOS.

RSS Feed

Få alle blogindlæg som RSS Feed her

Logo af Københavns Kommune