Blindsquare opdateret

Foto af iPhone, hvor BlindSquare appen er i brug.

Blindsquare er en app til iPhone og iPad, som fortæller hvad der er i omgivelserne. Den kan eksempelvis fortælle, hvor de nærmeste restauranter er. Blindsquare kan bruges til navigation, da den bl.a. arbejder sammen med navigationsapps som Apple Maps, Google Maps og Navigon.

Nu er der kommet en opdatering til Blindsquare, som giver flere nyttige funktioner.

Offentlig transport
Hvis man ryster telefonen, når Blindsquare er tændt, får man oplyst sin position. Du kan få oplyst hvilke offentlig transportmuligheder, der er i nærheden. Du kan få at vide hvor nærmeste stoppested er, ruteangivelsen og næste afgang, eksempelvis ”Bus 21 mod Hellerup afgår om 3 minutter”.

Stemmekommandoer
Med opdateringen er der mulighed for at styre visse funktioner i Blindsquare med stemmekommandoer. På Blindsquares startskærm kan du nederst til venstre trykke på Stemmekommando-knappen og eksempelvis sige ”Vejr” for at få vejrudsigten eller ”Tilføj” for at gemme den lokation du står på, så du senere kan finde tilbage til den. Siger du ”Hjælp”, får du en liste over alle de mulige stemmekommandoer.

Med opdateringen er der inkluderet 40 stemmekommandoer. Ekstra stemmekommandoer kan tilkøbes: 200 stk. for 49 kr. og 400 stk. for 79 kr. Stemmekommandoerne købes inde fra Blindsquare.

Taktile kort
Der er også kommet en mulighed for at printe eller bestille et 3D-print af et kort fra Blindsquare. Har man adgang til en 3D-printer kan man generere en 3D-fil. Alternativt kan man få et download-link til firmaet Playful Pixels, hvor man kan bestille kortet. Prisen for et kort på 17 cm. i diameter er ca. 340 kr. inkl. forsendelse.

Kursus i Blindsquare
Er du interesseret i at lære mere om brugen af Blindsquare, så klik herunder på linket til vores gratis korte kursus ”Find vej ved hjælp af din iPhone”. Næste kursus på IBOS er onsdag d. 7. december kl. 14-18. Vi kommer også gerne ud til dit lokalområde og afholder kurset. 

Link til kurset ”Find vej ved hjælp af din iPhone”

Link til Blindsquare i App Store

Har du spørgsmål? Kontakt gerne mig på CX60(at)remove-this.sof.kk.dk eller på 39 45 23 04.

Kenneth Hartmann, IBOS

Send en kommentar:

entryid
blogid
proved

Din kommentar bliver synlig efter godkendelse

 

Blogger

Kenneth Hartmann

Kenneth Hartmann er IKT-konsulent på IBOS.

RSS Feed

Få alle blogindlæg som RSS Feed her

Logo af Københavns Kommune