Fællesspisning på IBOS

Foto af et bord med glade kursister der spiser og snakker

Fællesspisning I JUNI

Den sidste tirsdag i hver måned (på nær december og juli) spiser vi god mad sammen på IBOS. Gå ikke glip af hyggeaftener, hvor vi er sammen og spiser god mad.

Menu, Tema og tilmelding

Tirsdag den 25. juni klokken 16.00-20.00.

Månedens tema er den allersidste dans! Kom og vær med til at danse festsalen ud med manér. Den erfarne danseinstruktør Julie Heinrich vil guide os, så alle kan være med.  

Kom og vær med til musik og dans i festsalen og en snak om alle de gode fester og oplevelser, som festsalen har været ramme om igennem tiden.

menuen
hovedret: Okse tyndsteg med bearnaisesauce, hasselback kartofler og grøntsager
Dessert: Citronfromage

Vi håber at se rigtig mange af jer, men husk at tilmelding er nødvendig og skal ske senest den 21. juni kl. 12.00 så Per, vores kok, ved hvor mange han skal lave mad til.

Det koster 60,- at deltage i fællesspisning, som betales i døren (kan betales med Dankort eller kontant)

Tilmeld dig til fællesspisninger på dette link eller ring og tilmeld dig hos Annemarie Enevoldsen på telefon 39 45 23 13

PROGRAm

Kl. 16.00 - 16.30 Kaffe og lidt til munden i hallen
Kl. 16.30 - 17.45 En fælles aktivitet
Kl. 18.00 Fællesspisning i kantinen
Kl. 20.001 Aftenen slutter

I hallen, ved kaffemaskinen, vil du fra kl. 19.30 kunne få hjælp til at finde bestilt hjemtransport og kan evt. aftale at følges med andre deltagere fra fællesspisningen. 

Gode idéer og spørgsmål kan stilles på j71n@remove-this.kk.dk 

LIDT PRAKTISK INFORMATION

  • Tilmeldingsfrist: Den 21. juni klokken 12.00.
  • Det koster 60,- at deltage, som betales ved ankomst (kan betales med Dankort eller kontant)
  • Afmelding skal ske på SMS til tlf: 26 37 51 28 eller på mail: jy3u@remove-this.kk.dk (OBS! Ved afmelding senere end fredag den 21. juni kl. 12.00 er man forpligtet til at betale, da køkkenet har købt ind) 
  • Næste fællespisning på IBOS er den 27. august 2019.

Om Fællesspisninger på IBOS
Alle er inviterede både tidligere og nuværende elever, kursister eller borgere med tilknytning til IBOS. Der vil være god mad, som bliver lavet af IBOS’ kok Per Gylstorf og en aktivitet inden maden, som varierer fra gang til gang. Vi har holdt åben mikrofon, fortælleaften, politisk vælgermøde, nyt fra Hjælpemiddeludstillingen – alle er velkomne til at komme med forslag, gode ideer til Benedikte Luggin: j71n@remove-this.kk.dk

IBOS medarbejdere og vores skønne frivillige hjælpes ad med at gøre det til en god og hyggelig oplevelse for alle. Giv gerne en hånd med, hvis du oplever at der er behov. 

Kontakt

Jes Diemer

Jes Diemer

IKT-konsulent
Tlf.: 39 45 25 87

Tilmelding

Tilmeld dig til fællesspisninger på dette link eller ring og tilmeld dig hos Annemarie Enevoldsen på 39 45 23 13

Logo af Københavns Kommune