IBOS har fået nye mailadresser

Foto af håndskrevet seddel med teksten, "Psssst! Vi har fået ny mail"

IBOS har fået nye mailadresser. Derfor ser mails fra os anderledes ud, end de plejer.

Nogle får nu mails fra os, hvor der står, at den kommer fra Københavns Kommune. Det er rigtigt nok, for IBOS er et center i kommunen i hovedstaden, men IBOS arbejder for alle mennesker i Danmark, som af den ene eller den anden grund har brug for rådgivning, vejledning og støtte på grund af et synshandicap.

Såkaldt ’sikker mail’, altså mails som indeholder cpr-nummer eller andre personlige oplysninger, bliver ikke sendt direkte fra IBOS. Af sikkerhedshensyn kommer den slags mail via Borger.dk eller i eBoks. Hvis man modtager sikker mail fra en ansat på IBOS, står afsenderen som Københavns Kommune. I emnefeltet vil der stå IBOS, og hvad mailen handler om.

Hvis du får en mail, som ser usikker ud, så slet den. Hvis du samtidig tænker på, om den kan være fra IBOS, så skriv en mail til din kontakt her i huset eller til vores fælles mail-adresse, som er ibos(at)sof.kk.dk.

Har du brug for at finde mailadresse til en bestemt ansat på IBOS, så finder du os alle sammen ved at bruge dette link til siden med alle medarbejdere.

Logo af Københavns Kommune