IKT-bloggen gør livet nemmere

Foto af bloggerne Daniel og Birgit

Brug tastaturgenveje og gør Facebook til en leg. Gør dine tekster nemmere at overskue ved at bruge Word-overskrifter. Få dine rettigheder som forbruger læst op på telefonen.

Det og meget mere er at finde på IKT-bloggen, der er IBOS’ seneste initiativ inden for in-formations- og kommunikationsteknologi (IKT), og som havde premiere den 21. maj. Ek-sperterne Birgit Christensen og Daniel Gartmann deler på bloggen ud af deres viden om, hvordan teknologien kan hjælpe med stort og småt i hverdag og arbejdsliv, hvis man har nedsat syn – og reelt set også hvis man ikke har.

IKT-bloggen tilbyder nu abonnement via RSS-feeds. Du kan aktivere funktionen og på den måde være sikker på at få alle indlæg med ved at klikke på RSS-ikonet i højre spalte på bloggen.

IKT-bloggen er skabt for at bringe hjælpsomme nyheder, vejledninger og rådgivning om IKT endnu tættere på mennesker med nedsat syn eller blindhed. Samtidig kan familiemed-lemmer, lærere, vejledere og andre professionelle på synsområdet selvfølgelig også blive klogere og opdaterede på alt det nye.

Samtidig er alle besøgende på bloggen velkomne til at skrive kommentarer og spørgsmål og komme med forslag til emner og problemstillinger, som eksperterne kan beskæftige sig med.

Besøg IKT-bloggen på dette link.

Læs om IBOS’ ekspertrådgivning om IKT på dette link.

Logo af Københavns Kommune