På vej mod job

25/01/2017

 

Det særlige ved afklarings- og opkvalificeringsforløbet 'På vej mod job' er, at det foregår i et aktivt erhvervsmiljø. Nærmere bestemt i den socialøkonomiske virksomhed All Ears hvor 18 ud af 32 medarbejdere har en alvorlig synsnedsættelse.

 

All Ears har, i samarbejde med IBOS, hjulpet mange mennesker med synshandicap ind på arbejdsmarkedet. At have mulighed for at spejle sig i andre, som har haft succes med at skabe et velfungerende arbejdsliv med et synshandicap, og se at det faktisk godt kan lade sig gøre at varetage et arbejde med en alvorlig synsnedsættelse, gør en kæmpe forskel for deltagerne på forløbet og forstærker deres tro på at det også kan lykkes for dem.

Kæmpe overskud i min hverdag

Henrik, som i 2016 var på afklaringsforløbet, fortæller om sit udbytte:

”En ting jeg tager med mig er en forståelse for mine kundskaber og evner inden for it og de hjælpeprogrammer, jeg har brugt. Jeg har fået et indblik i, hvad de kan, og hvad jeg skal kunne med en computer på en kommende arbejdsplads. En anden ting er en masse værktøjer, jeg kan bruge i forhold til at kontrollere eller leve med mine tankemønstre. Jeg har fået et lysere sind, og det giver mig et kæmpe overskud i min hverdag.”

Hvordan kommer jeg i gang?

Første skridt er, at vi tager en samtale over telefonen om, hvorvidt et samarbejde kunne være relevant. Vi guider også om samarbejdet mellem borger og kommune. Dernæst inviterer vi til et besøg i All Ears, så vi sammen kan vurdere, om vi kan hjælpe dig eller din borger, videre i eller mod job.

Vil du vide mere?

Næste hold starter den 8.august 2017, og du kan læse mere om det højtspecialiserede forløb og finde relevante kontaktpersoner her

Du kan også læse mere om forløbet her på All Ears hjemmeside og/eller se en video om All Ears, hvor du møder Henrik og Zehra

 

 

Nyhedsbreve

Vil du have IBOS' nyhedsbrev tilsendt som mail?

Så klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet


Logo af Københavns Kommune