Ny centerchef på IBOS er et kendt ansigt

30/11/2016

Til stor glæde for alle på Instituttet for Blinde og Svagsynede er der endelig kommet en afklaring på centerchefstillingen på Rymarksvej. Anne Kristine Grosbøll, der i over et år har været konstitueret, tiltræder stillingen pr. 1. december.

 

Det er en stor lettelse på og omkring IBOS, at der endelig er ro omkring ledelsen af instituttet. Anne Kristine Grosbøll har arbejdet i huset i 16 år, senest som souschef og leder af Specialrådgivningen, så der er tale om et kendt ansigt, både internt og blandt samarbejdspartnere.

Anne Kristine Grosbøll er 43 år og vil de kommende år stå i spidsen for at udvikle IBOS, så instituttet matcher både de aktuelle behov i målgruppen og de lovgivningsmæssige rammer.

”Vi har været igennem et år, hvor meget skulle falde på plads, idet vi blandt andet har været i udbudsrunde om ny Viso-kontrakt og været igennem et lederskift i afdelingen E&K (Erhverv & Kursus). Nu er det tid til at løfte blikket og lægge en langsigtet strategi for de forskellige hovedområder, som IBOS består af,” siger Anne Kristine Grosbøll, og fortsætter:

”Jeg er optaget af at finde flere modeller, hvor IBOS’ vigtige specialviden fortsat spiller bedst muligt sammen med behov hos kommuner, borgere og øvrige samarbejdspartnere. Det betyder, at vi ikke bare skal blive ved med at være de mest specialiserede i en synsfaglig kontekst – vi skal samtidig være en formidabel samarbejdspartner med alt, hvad det indebærer, både når vi samarbejder direkte med en borger, og når samarbejdet går via jobcenter eller kommune.”

 

 

Nyhedsbreve

Vil du have IBOS' nyhedsbrev tilsendt som mail?

Så klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet


Logo af Københavns Kommune