Kun en uge til IKT-messe

11/09/2012

Der bliver printet og pakket, tastet og ringet, krydset af på lister og svaret på spørgsmål fra gæster, udstillere og journalister i IBOS' messesekretariat, der er ved at lægge sidste hånd på IKT-messe og konference 2012.

"Vi glæder os, men vi arbejder også på højtryk!" fortæller messekoordinator Annemarie Enevoldsen.

"Vi har jo kun haft 5-6 måneder til at stable det her på benene, så det har været et kapløb med tiden. Vi påtog os opgaven, efter at HMI meldte ud, at de ikke ville afholde HIT-messen i år. For vi synes, at lige netop dette forum er så vigtigt, og det skal bevares.
Vi har mødt en enorm støtte og opbakning fra udstillerne og fra foreninger som har hjulpet med faglig sparring og at levere den viden, der ligger udenfor vores eget område," forklarer Annemarie Enevoldsen.

"Der vil både være gamle kendinge og helt nye navne blandt udstillerne i år. Bl.a. dukker Eplehuset op, som er specialister i mac-produkter. Det er rigtig spændende, fordi deres produkter dybest set er et forbrugsgode med indbygget hjælpemiddel.
Keynotespeaker bliver Heidi Sivebæk fra DR. Hun kommer og fortæller om DRs arbejde med at tilgængeliggøre medier og hele den proces, de har været igennem og stadig er i gang med.
Tilgængelighed bliver i det hele taget et tema, da der også kommer en repræsentant fra Thisted kommune, ingeniør Lone Løth Bloch, og holder et oplæg om kommunens arbejde med at gøre deres offentlige rum tilgængeligt," fortæller Annemarie Enevoldsen.

Det er stadig ledige pladser og man kan stadig nå at komme med på IKT-messen.

Læs mere på www.ikt-messen.dk hvor det også er muligt at tilmelde sig

Nyhedsbreve

Vil du have IBOS' nyhedsbrev tilsendt som mail?

Så klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet


Logo af Københavns Kommune