IBOS' Peter Rodney beskikket til nationalt ressourcecenter

28/09/2012

Ministeriet for Børn og Undervisning har netop barslet med et nyt nationalt ressourcecenter, der skal sikre mere viden om inklusion og specialundervisning. Viden som kan anvendes i praksis i skoler og kommuner.

Centret får støtte af et praksis- og videnspanel med 18 praktikere og forskere, der er håndplukket til formålet.

IBOS' psykolog og inklusionskonsulent Peter Rodney blev udpeget af Danske Handicaporganisationer (DH) som relevant emne for panelet og herefter godkendt og beskikket af børne- og undervisningsminister Christine Antorini som et af de 18 medlemmer i panelet.

"Vi på IBOS er selvfølgelig stolte og glade over, at Peter Rodney både er blevet udpeget og beskikket som medlem af det nye nationale ressourcecenter. Ikke mindst fordi arbejdet med at få inklusion til at fungere er vigtigere end nogensinde før. Peter har arbejdet med inklusion næsten hele sit arbejdsliv og er nok en af de største kapaciteter på området", lyder det fra Institutchef på IBOS Klaus Høm.

"Jeg synes, at et nationalt ressourcecenter for inklusion er et fantastisk initiativ. Det er tiltrængt, det er nødvendigt og som Susan Tetler (der er blevet udnævnt som formand for panelet) så rigtigt siger, så er det også i sidste øjeblik," siger Peter Rodney.
Han synes, det er meget spændende at være blevet udvalgt til panelet og glæder sig til at komme i gang med arbejdet men er også lidt nervøs for, hvordan det kommer til at påvirke hans kalender, der i forvejen er helt håbløs at få presset nye aftaler ind i.

Læs portræt af Peter Rodney

Læs mere om det Nationale Ressourcecenter for Inklusion og Specialundervisning

Læs om praksis- og videnspanelet og dets 18 medlemmer 

Nyhedsbreve

Vil du have IBOS' nyhedsbrev tilsendt som mail?

Så klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet


Logo af Københavns Kommune