Bliv opdateret på IKT-hjælpemidler

03/09/2013

Kender du Prizmo, Dragon Dictation og MOBI:DO? Det er nogle af de mange nye apps og programmer til smartphones og tablets, som kan gøre hverdagen lettere for mennesker med funktionsnedsættelser. Men det er svært at holde sig ajour med udbuddet og finde tid til at lære dem at kende.

På årets IKT Messe & Konference den 3. - 4. september 2013 kan du få overblik og viden om de nyeste produkter, undersøgelser og tendenser inden for teknologiske hjælpemidler.

”Vi samler en mangfoldighed af højtspecialiseret indsigt på ét sted, så der er rig lejlighed til at hente inspiration, udveksle erfaringer og udbygge faglige netværk”, siger messekoordinator Annemarie Enevoldsen fra Instituttet for Blinde og Svagsynede, IBOS, der er arrangør for andet år i træk.

Arrangementet foregår på Hotel Nyborg Strand og byder på både foredrag, seminarer, workshops, udstillinger og tid til at få demonstreret konkrete IKT-hjælpemidler. Der er faglig viden at hente for både undervisere, pædagoger, socialrådgivere, sundhedspersonale, konsulenter og medarbejdere på landets kommunikationscentre, og indholdet fokuserer på både specialundervisning, velfærdsteknologi, kommunikation, hørelse og døvhed samt syn.

 

 

Nyhedsbreve

Vil du have IBOS' nyhedsbrev tilsendt som mail?

Så klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet


Logo af Københavns Kommune