Rådgivningsarrangement om synshjælpemidler

05/02/2019

Få råd og vejledning om synshjælpemidler, Tirsdag den 5. februar 2019 kl 18- 20.30, hvor Dansk Blindesamfund - Kreds Aalborg og IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede inviterer til et gratis rådgivningsarrangement om synshjælpemidler i kredsens lokaler på Vesterbro 62 A, 9000 Aalborg. 

Birgit Christensen, der er leder af IBOS’ Hjælpemiddeludstilling i København, har pakket 2 store kufferter med synshjælpemidler som hun vil demonstrere på mødet.
Der vil være alt fra små transportable lamper til at sætte ved en tallerken, til de nyeste teknologier fx et oplæsningskamera der kan fæstnes på en brille eller en talende mobiltelefon. Arrangementet er gratis og henvender sig til alle - både børn og voksne - og man er velkommen, også selvom man ikke er medlem af Dansk Blindesamfund. Familie og venner til personer med synsnedsættelse er også meget velkomne

Arrangementet er gratis, men man skal tilmelde sig senest søndag den 3. februar til enten Annette Winther på tlf. 30 85 90 40 eller Gitte Micheelsen på tlf. 22 35 52 56 eller på mail: tilmelding@dbsaalborg.dk eller til Birgit Christensen, IBOS - tlf. 26 30 38 11 eller mail: birgit.christensen@kk.dk. 


Læs mere om IBOS' hjælpemiddeludstilling via dette link.