Kulturdag på IBOS: Indvielse, kunst og årets julekoncert

16/12/2015

IBOS inviterer til kulturdag onsdag den 16. december fra kl. 14.00 med indvielse af forpladsen, fernisering på kunstprojekt samt årets julekoncert. Programmet er:

14.00 Indvielse af IBOS’ forplads.
Vær med til indvielsen af IBOS' forplads, som er udformet som et stykke oplevelsesarkitektur, med elementer som lyd, lys og taktilitet i et kunstnerisk udtryk. Oplev alle elementer i brug og gå ikke glip af muligheden for at høre hovedarkitekten Jens Berthelsen, Bertelsen & Scheving,  fortælle om forpladsen og arkitekturen bag.

14.30 Kunstprojektet "Kradse i overfladen".
I IBOS’ hall vil der i dagens anledning være fernisering på kunstprojektet ’Kradse i overfladen’. Kunstneren Kristina Steinbock, har sammen med 13 elever og borgere fra IBOS skabt et kunstprojekt, med formålet at bygge bro mellem den unge blindes verden og de seendes verden. Temaerne er både lyd, poesi og billedkunst.

15.00 Årets julekoncert.
Arrangementet afsluttes med IBOS' traditionsrige julekoncert, hvor alle inviteres til musik, sange og fællessang i festsalen.

Kom i julestemning når IBOS' musikuddannelser i samarbejde med aktivitetsgruppen og ungeteamet inviterer til julekoncert i festsalen. Der vil som vanligt  blive spillet og sunget nogle af de kendte julesange og salmer, men også nyskrevne sange har fundet plads i programmet, når årets julekoncert løber af stablen.
Koncerten byder på både korsang, orgelspil og rocknumre præsenteret af nogle af de bands, som IBOS' kursister og studerende spiller i. Og naturligvis får publikum også rig chance for at synge med.

Alle arrangementer er gratis, og alle er velkomne.

Logo af Københavns Kommune