IKT-Messe & Konference 2013

03/09/2013

IKT-Messe & Konference præsenterer de nyeste informations- og kommunikationsteknologiske hjælpemidler til mennesker med funktionsnedsættelse.

Teknologiske hjælpemidler inden for IT og kommunikation kan revolutionere hverdagen for alle med funktionsnedsættelser. IKT-Messe & Konference er stedet, hvor brugere, fagfolk og producenter kan få overblik og ny viden.

Udbuddet af apps og teknologisk udstyr til mennesker med funktionsnedsættelser er i rivende vækst. For børn og voksne med autisme, ADHD, ordblindhed, synsnedsættelse eller andre handicap kan det være en afgørende håndsrækning, der skaber udvikling og bedre trivsel.

På årets IKT-Messe & Konference kan specialister, brugere og indkøbere få opdateret viden og overblik over det store potentiale på området. Årets hovedtaler er Bent Hansen, formand for Danske Regioner, og derudover er der foredrag, seminarer, workshops, udstillinger og præsentationer af de nyeste teknologiske hjælpemidler.  Alt sammen inden for fem fagområder: Kommunikation, specialunder-visning, velfærdsteknologi, hørelse og døvhed samt syn.

IKT-Messe & Konference integrerer forskning og praksis, så man både kan få demonstreret og afprøvet nye hjælpemidler og lytte til andres undersøgelser og erfaringer.

Det foregår tirsdag den 3. og onsdag den 4. september 2013 på Hotel Nyborg Strand med udstilling, foredrag og præsentation af innovation og nye produkter.

Læs mere om IKT Messe & Konference her.