Kalender

IBOS afholder webinar for synsprofessionelle tirsdag den 1. september 2020 klokken 9.30 til cirka 11.00.

Få viden omkring lysfølsomhed, blændingsgener, filterglas og, afhængig af faglig baggrund og relevant erfaring, praktiske forudsætninger for at kunne referere til afprøvning af filterglas.

Det...

Gratis uddannelsesdag i Hedensted for medarbejdere i jobcentre, a-kasser og fagforeninger udbudt i samarbejde mellem Castberggård Job- og Udviklingscenter og IBOS, om døve og personer med høretab samt om blinde og personer med alvorlig synsnedsættelse.

Uddannnelsesdagen afholdes sted fire forskellige...

Gratis uddannelsesdag i Aalborg for medarbejdere i jobcentre, a-kasser og fagforeninger udbudt i samarbejde mellem Castberggård Job- og Udviklingscenter og IBOS, om døve og personer med høretab samt om blinde og personer med alvorlig synsnedsættelse.

Uddannnelsesdagen afholdes sted fire forskellige...

Mandag den 7. september 2020 er der på IBOS opstart af PD-Modul 1 for synsprofessionelle: Synsnedsættelse eller blindhed. Uddannelsen henvender sig til nuværende og kommende synsprofessionelle.
Den studerende lærer at forestå udredning af børn, unge og voksne med synsnedsættelse eller blindhed.

Modu...

IBOS afholder kurset introduktion til Google Home mandag den 14. september 2020 klokken 9.30-12.30 hos CHK Sønderborg, Ellegårdvej 25 P, 6400 Sønderborg..

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding. 
Der er tilmeldingsfrist den 11. september 2020.

Gratis uddannelsesdag i Hellerup for medarbejdere i jobcentre, a-kasser og fagforeninger udbudt i samarbejde mellem Castberggård Job- og Udviklingscenter og IBOS, om døve og personer med høretab samt om blinde og personer med alvorlig synsnedsættelse.

Uddannnelsesdagen afholdes sted fire forskellige...

Gratis uddannelsesdag i Ringsted for medarbejdere i jobcentre, a-kasser og fagforeninger udbudt i samarbejde mellem Castberggård Job- og Udviklingscenter og IBOS, om døve og personer med høretab samt om blinde og personer med alvorlig synsnedsættelse.

Uddannnelsesdagen afholdes sted fire forskellige...

Kursus for synsprofessionelle, der i deres job møder personer med synsproblematikker, som følge af erhvervet hjerneskade, blodprop, hjerneblødning eller lignende. Del og drøft erfaringer med assisteret synstræning, med kollegaer og samarbejdspartnere indenfor rehabilitering af personer med erhvervet...