Kalender

IBOS afholder startpakkeudlevering til elever med synshandicap, der er optaget på og begynder en ungdomsuddannelse på gymnasialt niveau (HF, STX, HHX, HTX, EUX) eller en erhvervsuddannelse (HG, EUD, SOSU, PGU, KU), og som berettiger til socialpædagogisk støtte (SPS).

Startpakkedagene er et to dages...

Studie- og startpakkedagene er to dage, hvor IBOS klæder den kommende studerende på til at starte på og gennemføre en videregående uddannelse.

Den første dag, tirsdag den 11. august 2020, udleveres startpakkerne og den anden dag, onsdag den 12. august 2020, introduceres du bredt til studiestarten.

D...

Mandag den 17. august 2020 er der på IBOS opstart af ADL-uddannelsen for synsprofessionelle.
Efter endt uddannelse har den studerende kompetencer i at kunne udrede, analysere, rådgive, vejlede og undervise personer med synshandicap i ADL. 

Modulet udbydes under Pædagogisk Diplomuddannelse i...

Elever og studerende fra IBOS' Ungegruppe er i uge 34 på introtur på Bornholm.
Der vil være base i Allinge under det tætpakkede program, der både står på vandre- og sejltur ved Helligdomsklipperne, besøg i Østerlars Rundkirke, Paradisbakkerne, glaskunst hos Pernille Bülow, besøg på Hammershus og...

Kursus for synsprofessionelle, der ønsker viden om specialet neurooptometri.  

Bliv klogere på, hvad der adskiller specialet fra andre former for synsfaglig udredning og fra en synsprøve hos en almindelig optometrist i butik eller hos en med svagsynsspeciale.

Kurset afholdes tirsdag den 25. august...