Kalender

Netværksdag for synsprofessionelle, der arbejder med børn og unge med synsnedsættelse, onsdag den 4. marts 2020 klokken 10.00-15.00 på Comwell Hotel Middelfart.

I forlængelse af de sidste par års kurser i sociale kompetencer afholdes i år en netværksdag, hvor man i fællesskab kan reflektere over og...

IBOS afholder kurset "Tilgængelighed og navigation på Android" for borgere med nedsat syn eller blindhed og deres pårørende samt professionelle og fagpersoner. Kurset afholdes mandag den 16. marts 2020 klokken 10.00-14.00 på Fuglsangcentret i Fredericia.

Det er gratis at deltage, men kræver...

Tredages kursus på IBOS i oftalmologi og optik for kommende og nuværende synsprofessionelle. Kurset giver deltagerne basisviden om øjensygdomme og optik for at kunne tilrettelægge rehabiliteringsindsatser for mennesker med synsnedsættelse eller blindhed.

Kurset afholdes næste gang onsdag den 18....

Kursus for borgere mellem 18 og 65 år med en nyopdaget synsnedsættelse, som er under uddannelse, i arbejde eller sygemeldt, og som har behov for at møde andre i samme situation. 

Kurset giver viden om reaktioner på synsnedsættelse, og om hvordan den enkelte kan opnå støtte til erkendelse af...

Windows Oplæser - hvor langt kan man komme med Windows Oplæser? På dette kursus får synsprofessionelle mulighed for at  afprøve Windows Oplæser som skærmlæser og komme til afklaring om hvordan Windows Oplæser benyttes og hvilke fordele og ulemper den har.

Kurset afholdes mandag den 23. marts 2020...

Kursus for synsprofessionelle, der ønsker viden om specialet neurooptometri.  

Bliv klogere på, hvad der adskiller specialet fra andre former for synsfaglig udredning og fra en synsprøve hos en almindelig optometrist i butik eller hos en med svagsynsspeciale.

Kurset afholdes onsdag den 25. marts 2020...

Få indblik, mulighed for faglig sparring og afprøv Jordy 2, Acesight, OrCam, eSight, Irisvision og kikkertbrille.

Workshop for synsprofessionelle på IBOS fredag den 27. marts 2020 klokken 10.00-14.30. 

 

Logo af Københavns Kommune