Kalender

Københavns Universitet, Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab, og IBOS har fået en bevilling til projektet "Blinde menneskers brug af AI teknologi (BlindTech)".
Derfor vil IBOS gerne invitere interesserede til opstarts-/informationsmøde på projektet onsdag den 5. februar 2020 klokken...

IBOS afholder to dages kursus for synsprofessionelle om Aktiv ekkolokalisering som metode i O&M-undervisningen. Kurset opkvalificerer O&M-instruktører, så de kan bruge aktiv ekkolokalisering som metode og værktøj i deres undervisning.

Kurset afholdes torsdag den 6. februar 2020 klokken 10.00-16.00...

Kurset for synsprofessionelle, bestående af oplæg og workshop. Der gives introduktion til årsager til og forhold omkring lysfølsomhed og blændingsgener.

Få kendskab til afprøvning af filterglas på borgere med lysfølsomhed og blændingsgener med henblik på, afhængig af faglig baggrund og relevant...

Så er den næste omgang fællesspisning i kalenderen og vi glæder os til at se jer alle interesserede tirsdag den 25. februar 2020 klokken 16.00-20.00 i IBOS' kantine på 1. sal.

Fællesspisning er en månedlig begivenhed, hvor vi ønsker at invitere alle tidligere og nuværende kursister, studerende og...

Windows Oplæser - hvor langt kan man komme med Windows Oplæser? På dette kursus får synsprofessionelle mulighed for at  afprøve Windows Oplæser som skærmlæser og komme til afklaring om hvordan Windows Oplæser benyttes og hvilke fordele og ulemper den har.

Kurset afholdes fredag den 28. februar 2020...