Kalender

Windows Oplæser - hvor langt kan man komme med Windows Oplæser? På dette kursus får synsprofessionelle mulighed for at  afprøve Windows Oplæser som skærmlæser og komme til afklaring om hvordan Windows Oplæser benyttes og hvilke fordele og ulemper den har.

Kurset afholdes mandag den 11. november 2019...

Et eftermiddagskursus, for fysioterapeuter, ergoterapeuter, hjerneskadekoordinatorer, sagsbehandlere, optometrister, synskonsulenter, lærere, pædagoger og andet sundhedsfaglige personale der arbejder med personer med erhvervet hjerneskade og syns- og balanceproblematikker.

Formålet med kurset er at...

DTHS Synssøjlen og IBOS afholder årets netværksdage på Hotel Comwell i Middelfart onsdag den 20. november og torsdag den 21. november. 

Læs mere om netværksdagene via dette link.

Fra mandag den 25. til fredag den 29. november 2019 er det muligt at komme i snusepraktik i IBOS' ungegruppe. Tilbuddet er åbent for alle unge med synshandicap i alderen fra 14 til 20 år.

I  løbet af en snusepraktik får du mulighed for at opleve hvad der undervises i, og hvordan vi underviser i...

Så er det tid til sidste omgang fællesspisning i 2019 og vi glæder os til at se jer alle igen tirsdag den 26. november 2019 klokken 16.00-20.00 i IBOS' kantine på 1. sal.

Fællesspisning er en månedlig begivenhed, hvor vi ønsker at invitere alle tidligere og nuværende kursister, studerende og elever...