Kalender

Windows Oplæser - hvor langt kan man komme med Windows Oplæser? På dette kursus får synsprofessionelle mulighed for at  afprøve Windows Oplæser som skærmlæser og komme til afklaring om hvordan Windows Oplæser benyttes og hvilke fordele og ulemper den har.

Kurset afholdes mandag den 11. november 2019...

Et eftermiddagskursus, for fysioterapeuter, ergoterapeuter, hjerneskadekoordinatorer, sagsbehandlere, optometrister, synskonsulenter, lærere, pædagoger og andet sundhedsfaglige personale der arbejder med personer med erhvervet hjerneskade og syns- og balanceproblematikker.

Formålet med kurset er at...

DTHS Synssøjlen og IBOS afholder årets netværksdage på Hotel Comwell i Middelfart onsdag den 20. november og torsdag den 21. november. 

Læs mere om netværksdagene via dette link.

Så er det tid til sidste omgang fællesspisning i 2019 og vi glæder os til at se jer alle igen tirsdag den 26. november 2019 klokken 16.00-20.00 i IBOS' kantine på 1. sal.

Fællesspisning er en månedlig begivenhed, hvor vi ønsker at invitere alle tidligere og nuværende kursister, studerende og elever...

Kursus for borgere med nedsat syn eller blindhed og deres pårørende sant for synsprofessionelle og fagfolk.
Lær her at betjene iPhone/iPad uden brug af synet ved hjælp af de taletilgængelighedsfunktioner og fingerbevægelser, der findes i Apples' styresystem iOS.

Kurset afholdes 26. november 2019...

  • Instituttet for Blinde og Svagsynede
  • Rymarksvej 1
  • 2900 Hellerup
  • 39 45 25 45
  • ibos@kk.dk
Logo af Københavns Kommune