Kalender

Fire timers kursus for borgere mellem 18 og 65 år med en nyopdaget synsnedsættelse, som er under uddannelse, i arbejde eller sygemeldt.
Kom og mød andre samt udveksle viden og få erfaring i forhold til at have nedsat syn.
  
Udover information om reaktioner på synsnedsættelse, giver kurset kendskab til...

IBOS' Pre-Employment Program er et kursusforløb, der giver dig mulighed for at analysere, udforske og styrke din indsats som jobsøgende.
Næste forløb, det tredje Pre-Employment Program afholdes fra den 6. maj til den 5. juni 2019 på Fuglsangcenteret, Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia.

Forløbet er...

IBOS - Instituttet for blinde og Svagsynede afholder kursus for borgere med nedsat syn samt for nuværende og kommende synsprofessionelle mandag den 6. maj 2019 klokken 10.00-14.00 på Strandgaarden, Strandgade 81, 5683 Haarby.

Lær hvordan du kan bruge tilgængelighedsfunktioner i Windows 10. Kurset...

På mandag den 6. maj drager IBOS' ungegruppe afsted på årets studietur.
I år går turen til Island i 5 dage og ungegruppen vil her have fokus på oplevelser i naturen og samtidig give eleverne en naturoplevelse, som de ikke tidligere har fået. Island og naturen på Island kan opleves med mange andre...

Gratis workshop med oplæg for personer med nedsat syn eller blindhed, pårørende til personer med nedsat syn eller blindhed samt synsprofessionelle, der afholdes mandag den 13. maj 2019 klokken 10.00-14.00 på Specialcenter Roskilde, Kommunikation, Elisagårdsvej 7, 4000 Roskilde.

Lær at udnytte de...

Tredages kursus om belysning i relation til svagsyn for nuværende og kommende medarbejdere i synsrehabilitering, der har forudgående viden om øjensygdomme og optik svarende til fx kurset "Oftalmologi og optik" eller tilsvarende.

Deltagerne får viden om og praktiske forudsætninger for selvstændigt at...

Kurset henvender sig til synskonsulenter, lærere, pædagoger og sundhedsfagligt personale, der arbejder med børn, unge og voksne med synsnedsættelse.
Få indblik i de komplicerede sammenhænge mellem det øjet ser og det, hjernen forstår.
Kurset afholdes torsdag den 16. maj 2019 klokken 13.00-16.00 på...

Så er det tid til at føle, lugte, smage, se og høre lidt om Island og ungegruppens mange oplevelser.

Ungegruppen holder ”åben udstilling” tirsdag den 28. maj mellem klokken 11.00 og 13.00 i hallen ved showdown bordet.

Ungegruppen glæder sig til at dele deres oplevelser med andre kursister, elever og...

Så er den næste omgang fællesspisning i kalenderen og vi glæder os til at se jer alle igen tirsdag den 28. maj 2019 klokken 16.00-20.00 i IBOS' kantine på 1. sal.

Fællesspisning er en månedlig begivenhed, hvor vi ønsker at invitere alle tidligere og nuværende kursister, studerende og elever til...