Kalender

Kursus for borgere med nedsat syn eller blindhed, der er daglig bruger af VoiceOver samt for professionelle og fagpersoner, der bruger funktionen i undervisningen. Kurset er også egnet for tidligere deltagere på kurset ”Find vej med din iPhone”.

Kurset afholdes mandag den 6. november 2017 klokken...

I uge 45, fra den 6. til den 10. november, er det muligt at komme i snusepraktik i ungegruppen på IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede. Tilbuddet er åbent for alle unge med synshandicap i alderen fra 14 til 20 år.

I en snusepraktik får du mulighed for at opleve hvad der undervises i, og...

IBOS' Aktivitetsgruppe er på hyttetur i Gilleleje fra mandag den 6. til torsdag den 9. november. På programmet er svømning, biograftur, brunch, hyggeligt samvær og meget andet. 

 

Temaarrangement i Hjælpemiddeludstillingen på IBOS afholdes både en tirsdag eftermiddag klokken 15.00-17.00 og en torsdag formiddag klokken 10.00-12.00 i hver måned i 2017.
Her byder Hjælpemiddeludstillingen velkommen til et par timer, hvor borgere med synshandicap, deres pårørende, fagpersoner og...

IBOS afholder kurset Få kendskab til punktskrift for professionelle, der arbejder med borgere med synshandicap, onsdag den 8. november 2017 klokken 10.00-15.00.
Formålet er at gøre kursisterne i stand til at kunne orientere og vejlede borgere med synsnedsættelse om muligheder for at anvende...

Synstænkning - synet er andet end det du ser er et 3 timers kursus for nuværende og kommende synsprofessionelle. Kurset giver viden om synet i et tidsperspektiv, samt brugbare værktøjer i udredningssamtalen til mestring og synstænkning.

Kurset afholdes torsdag den 9. november 2017 klokken...

Gratis kursus for både for borgere med synshandicap og synsprofessionelle, der afholdes tirsdag den 14. november 2017 klokken 10.00-15.00. Kurset afholdes på Blindecenter Bredegaard, Lindelyvej 5, 3480 Fredensborgg.

Kurset præsenterer mulighederne for navigation med appen BlindSquare og Apples...

Opkvalificerende kursus af ADL- og/ eller O&M-instruktører, så de kan varetage praksismentorfunktionen for en eller flere studerende på Pædagogisk Diplomuddannelse modul 11: ADL og/eller modul 12: O&M.

Kurset afholdes over to dage, tirsdag den 14. november og onsdag den 15. november 2017, på...

IBOS afholder kurset Kulturmødet for synsprofessionelle, der arbejder med flygtninge og/eller migranter torsdag den 16. november 2017 klokken 10.00-15.00 på IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede, Rymarksvej 1, 2900 Hellerup.

Kurset giver viden om og redskaber til at kunne møde en borger med...

Fredag den 17. november får IBOS besøg af en gruppe kommunalt og statsligt ansatte udviklingskonsulenter som led i COI's Innovationsspredningsnetværk.