Kalender

IBOS udbyder uddannelsen i salg og kundeservice i samarbejde med den socioøkonomiske virksomhed All Ears og næste forløb starter op tirsdag den 8. august  2017.

Uddannelsen kan bruges i jobs med direkte kundekontakt over telefon f.eks. booking, salg og databasearbejde i både privat og offentligt...

Mandag den 14. august er der opstart af PD Modul 1: Synsnedsættelse eller blindhed - udredning.
Modulet udbydes som et retningsspecifikt modul for nuværende og kommende synsprofessionelle under den Pædagogisk Diplomuddannelse i synspædagogik og syns(re)habilitering.

Modulet udbydes i et samarbejde...

Studie- og startpakkedagene er to dage, der klæder den studerende på til at starte på og gennemføre en videregående uddannelse.
Den første dag, tirsdag den 15. august, udleveres startpakkerne og den anden dag, onsdag den 16. august, introduceres du bredt til studiestarten.

Københavns Kommunes Center for Autisme og Specialpædagogik - CAS afholder kursusforløb på IBOS fra mandag den 21. august til torsdag den 24. august 2017, alle dage mellem klokken 8.30 og 15.30 i M3.

 

Læs mere om Center for...

Temaarrangement i Hjælpemiddeludstillingen på IBOS afholdes både en tirsdag eftermiddag klokken 15.00-17.00 og en torsdag formiddag klokken 10.00-12.00 i hver måned.
Her byder Hjælpemiddeludstillingen velkommen til et par timer, hvor borgere med synshandicap, deres pårørende, fagpersoner og andre...