Kalender

Gratis kursus for personer med synsnedsættelse, der gerne vil i gang med at bruge e-Boks på deres smartphone eller tablet.
Kurset afholde torsdag den 2. marts 2017 klokken 14.00-17.00 på IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede, Rymarksvej 1, 2900 Hellerup.

Tilmeldingsfrist torsdag den 16....

Tredages kursus på IBOS i oftalmologi og optik for kommende og nuværende synsprofessionelle, som kan få basisviden om øjensygdomme og optik for at kunne tilrettelægge rehabiliteringsindsatser for mennesker med synsnedsættelse eller blindhed.

Næste kursus afholdes fra mandag den 6. marts til onsdag...

Temaarrangement i Hjælpemiddeludstillingen på IBOS afholdes både en tirsdag eftermiddag klokken 15.00-17.00 og en torsdag formiddag klokken 10.00-12.00 i hver måned i 2017.
Her byder Hjælpemiddeludstillingen velkommen til et par timer, hvor borgere med synshandicap, deres pårørende, fagpersoner og...

Gratis kursus for borgere og synsprofessionelle mandag den 13. marts 2017 klokken 10.00-13.00 på IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede, Rymarksvej 1, 2900 Hellerup.

Lær i denne workshop at bruge iPhone eller iPad til at streame/ downloade bøger fra NOTA i formaterne MP3, Daisy, Podcast, PDF og...

IBOS afholder kurset Kulturmødet for synsprofessionelle, der arbejder med flygtninge og/eller migranter tirsdag den 14. marts 2017 klokken 10.00-15.00 på Center for Kommunikation, Synsafdelingen, i Herning.

Kurset giver viden om og redskaber til at kunne møde en borger med anden etnisk baggrund end...

'På vej mod Job/Hold fast i job' er et 12-ugers beskæftigelsesrettet og højt specialiseret afklarings- og opkvalificeringsforløb for borgere med synshandicap.

Forløbet finder sted i et aktivt erhvervsmiljø i den socialøkonomiske virksomhed All Ears, som i samarbejde med IBOS har hjulpet mange...

Kursus for allerede uddannede O&M instruktører, der i både teori og praksis opdaterer inden for Orientering og Mobility med barnevogn, kørestol, rollator og albuestok.
Fokus på kurset vil være på instruktørrollen og fordybelse i teknikker og metoder inden for O&M med barnevogn eller hjælpemiddel.

Kur...

Todages kursus for svagsynede unge og voksne på ungdomsuddannelse eller videregående uddannelse, der bruger forstørrelse med skærmlæsere.
På kurset lærer man, at benytte forskellige læsestrategier og notatteknikker ved studielæsning og mulighed for at få større bevidsthed omkring egen læsning og...

En gennemgang af punktskriftsystemets opbygning og undervisning i indlæring og brugen af punktskriften for nuværende synsprofessionelle med undervisningserfaring.

Kurset afholdes på IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede, Rymarksvej 1, 2900 Hellerup over fire dage, fra mandag den 20. marts til...

Todages kursus for stærkt svagsynede unge og voksne på ungdomsuddannelse eller videregående uddannelse, der bruger skærmlæsere.
Kurset afholdes tirsdag den 21. og onsdag den 22. marts på IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede, Rymarksvej 1, 2900 Hellerup.

På kurset lærer man, at benytte...