Kalender

01/12/2016

Julemorgensang

Igen i år er der 10 minutters fælles julemorgensang for kursister, borgere og medarbejdere alle hverdage i december måned. Det er i hallen klokken 9.45 - startende torsdag  den 1. december.

Vel mødt!

 

 

 

Opkvalificerende kursus af ADL- og/ eller O&M-instruktører, så de kan varetage praksismentorfunktionen for en eller flere studerende på Pædagogisk Diplomuddannelse modul 11: ADL og/eller modul 12: O&M.

Kurset afholdes fra tirsdag den 6. december klokken 10.00 til torsdag den 8. december 2016...

Kursus for borgere med nedsat syn eller blindhed og deres pårørende samt nuværende og kommende synsprofessionelle. På kurset lærer man at benytte og vejlede andre i de grundlæggende funktioner i BlindSquare, Navigon og Apples indbyggede kort.
Kurset er en blanding af workshop med oplæg og...

Torsdag den 8. december klokken 17.00-19.00 er der mulighed for at opleve IBOS' unge kursister i en performance om at være ung og have et synshandicap.
De unge har arbejdet sammen med billedkunstner Kristina Steinbock om at skabe en smuk forestilling, som indeholder digtoplæsning, musik og video.
Pe...

Tre timers kursus for borgere mellem 18 og 65 år med en nyopdaget synsnedsættelse, som er under uddannelse, i arbejde eller sygemeldt.

Kurset afholdes på IBOS torsdag den 8. december klokken 10.00-13.00, og giver borgere, der har en nyopdaget synsnedsættelse, mulighed for at møde andre samt...

En gennemgang af punktskriftsystemets opbygning og undervisning i indlæring og brugen af punktskriften for nuværende synsprofessionelle med undervisningserfaring.

Kurset afholdes på IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede, Rymarksvej 1, 2900 Hellerup over fire dage, fra mandag den 12. december...

IBOS afholder den årlige juletræsfest i festsalen onsdag den 14. december kl. 15.00-18.00. Alle medarbejdere, brugere, beboere og deres børn og børnebørn er velkomne.

Billetterne koster 20 kr. for voksne og 10 kr. for børn, og kan købes hos Hanne Juul i bogholderiet mandage og torsdage til og med...

IBOS afholder kursus for borgere og synsprofessionelle på Hjernecenter Syd & Tale, Høre, Syn, Plantagevej 4, 6330 Padborg tirsdag den 20. december 2016 klokken 11.00-14.00.

Lær i denne workshop at bruge iPhone eller iPad til at streame/ downloade bøger fra NOTA i formaterne MP3, Daisy, Podcast, PDF...