Kalender

Kursus for nuværende og kommende synsprofessionelle onsdag den 2. november 2016 kl. 13.00-16.00 på IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede, Rymarksvej 1, 2900 Hellerup.

Via oplæg, øvelser og gennemgang af cases gives der viden om, hvordan man bedst muligt kommunikerer viden om seksualitet til...

Kursus for borgere med nedsat syn eller blindhed og deres pårørende samt nuværende og kommende synsprofessionelle. På kurset lærer man at benytte og vejlede andre i de grundlæggende funktioner i BlindSquare, Navigon og Apples indbyggede kort. Kurset er en blanding af workshop med oplæg og...

Hylderne bugner af håndlavede tekstiler og keramik!
Tutten holder udstilling onsdag den 2. og torsdag den 3. november, hvor der vil være salg af varer fremstillet på tekstil- og keramikværkstedet og håndvævede tekstiler fra væveskolen og alle er velkomne.

Torsdag vil man i anledningen af IBOS' og...

Solgaverne afholder kursus på IBOS tirsdag den 8. november fra kl. 8.30-15.30.
Udover den interne undervisning, står der rundvisning på IBOS og intro til Hjælpemiddeludstillingen på programmet.

 

 

Temaarrangement i Hjælpemiddeludstillingen på IBOS afholdes både en tirsdag eftermiddag klokken 16.00-18.00 og en torsdag formiddag klokken 10.00-12.00 i hver måned i 2016.
Her byder Hjælpemiddeludstillingen velkommen til et par timer, hvor borgere med synshandicap, deres pårørende, fagpersoner og...

IBOS afholder kursus for borgere og synsprofessionelle på IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede, Rymarksvej 1, 2900 Hellerup onsdag den 16. november kl. 10.00-13.00.
 
Lær i denne workshop at bruge iPhone eller iPad til at streame/ downloade bøger fra NOTA i formaterne MP3, Daisy, Podcast, PDF...

Kursus for borgere med nedsat syn eller blindhed og deres pårørende samt nuværende og kommende synsprofessionelle. På kurset lærer man at benytte og vejlede andre i de grundlæggende funktioner i BlindSquare, Navigon og Apples indbyggede kort.
Kurset er en blanding af workshop med oplæg og...

DTHS Synssøjlen og IBOS afholder årets netværksdage på Hotel Comwell i Korsør onsdag den 23. november og torsdag den 24. november.

Læs mere om årets netværksdage via dette link
.

 

 

DTHS Synssøjlen og IBOS afholder årets netværksdage på Hotel Comwell i Korsør onsdag den 23. november og torsdag den 24. november.

Læs mere om årets netværksdage via dette link
.

 

 

Bliv klogere på, hvilke barrierer svagsynede oplever i forhold til motion og bevægelse, når IBOS inviterer til vidensdelingsbazar i festsalen fredag den 25. november 2016 klokken 13.00 og 15.00.

Studerende fra KEA (Copenhagen School of Design and Technology) er blevet parret med informanter med...