Kalender

Tre timers kursus for synskonsulenter, lærere, pædagoger og sundhedsfagligt personale, der arbejder med børn, unge og voksne med synsnedsættelse, der giver indblik i hvordan en synsnedsættelse kan påvirke menneskers måde at være i sig selv og i verden på.

Kurset er gratis og afholdes på IBOS -...

Udstilling af håndvævede- og  redesignede tekstiler og keramiske arbejder torsdag den 3. marts kl. 12:30–16:00 i Tutten, IBOS' nye butik på D-gangen. Alle er velkommen.

 

Læs mere om værksteds- og...

Social- og Indenrigsministeriet kommer til møde på IBOS om valgprocessen for blinde og svagsynede onsdag den 3. marts kl. 14.30-16.30. 

 

 

05/03/2016

Studieteknikkursus

IBOS afholder studieteknikkursus over to dage for unge (over 16 år) og voksne med synshandicap, der enten er under uddannelse, i job eller i overgang til uddannelse og job. Kurset afholdes i weekenden lørdag den 5. marts og søndag den 6. marts på Comwell Middelfart.
 
Kurset giver kendskab til...

Tredages kursus på IBOS i oftalmologi og optik for synsprofessionelle, som kan få opdateret basisviden om øjensygdomme og optik for at kunne tilrettelægge rehabiliteringsindsatser for mennesker med synsnedsættelse eller blindhed.

Næste kursus afholdes fra mandag den 7. marts til onsdag den 9....

Temaarrangement i Hjælpemiddeludstillingen holdes både en tirsdag eftermiddag klokken 16.00-18.00 og en torsdag formiddag klokken 10.00-12.00 i hver måned i 2016. Her byder hjælpemiddeludstillingen velkommen til et par timer, hvor borgere med synshandicap, deres pårørende, fagpersoner og andre med...

Landsforeningen af Forældre til Blinde og Svagsynede (LFBS) afholder forældremøde på IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede, Rymarksvej 1, 2900 Hellerup, lørdag den 12. marts 2016 fra kl. 11.00 til 15.30.

Mødets målgruppe er forældre og unge over 15 år. Formålet med mødet er, at IBOS informerer...

Totimers gratis arrangement for forældre til unge (14+), der er blinde eller svagsynede. 

Få indblik i hvordan en synsnedsættelse kan påvirke unges måde at være i sig selv og i verden på. Kurset afholdes ved psykolog Elsebeth Mortensen på IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede, Rymarksvej 1,...

Kursus for nuværende og kommende synsprofessionelle, hvor man lærer at benytte og vejlede andre i de grundlæggende funktioner i BlindSquare, Navigon og Apples indbyggede kort. Kurset er en blanding af workshop med oplæg og erfaringsudveksling.
 
Kurset, der er gratis men kræver tilmelding, afholdes...

Der er bestyrelsesmøde på IBOS tirsdag den 15. marts 2016 kl. 14.00-16.00 i M1.

Læs mere om IBOS' bestyrelse her.