Kalender

IBOS afholder fælles pædagogisk dag fredag den 6. november 2015.
En dag, hvor vi kan koncentrere os om huset som helhed på tværs af afdelinger, teams, opgaver og ansvar.

Kursus for nuværende og kommende synsprofessionelle, hvor man lærer at benytte og vejlede andre i de grundlæggende funktioner i BlindSquare, Navigon og Apples indbyggede kort. Kurset er en blanding af workshop med oplæg og erfaringsudveksling.
 
Kurset er gratis og afholdes tirsdag den 17. november...

I uge 48 (den 23.-27. november) afholdes der snusepraktik i IBOS'  ungegruppe. Tilbuddet er åbent for alle unge med synshandikap i alderen fra 14 til 18 år. (Unge, som ud over synshandicap har tillægshandicap, er naturligvis også velkomne).

I løbet af en snusepraktik får man mulighed for at opleve...

Der er bestyrelsesmøde på IBOS tirsdag den 24. november 2015 kl. 14.00-16.00.

Læs mere om IBOS' bestyrelse her.

DTHS og IBOS afholder årets netværksdage på Hotel Comwell i Middelfart onsdag den 25. november og torsdag den 26. november.

Læs mere om årets netværksdage via dette link.

 

 

DTHS og IBOS afholder årets netværksdage på Hotel Comwell i Middelfart onsdag den 25. november og torsdag den 26. november.

Læs mere om årets netværksdage via dette link.

 

 

IBOS deltager fredag den 27. november 2015 i konference om kvalitet og sammenhæng i hjerneskaderehabilitering. Konferencen finder sted i København og arrangeres af Sundhedsstyrelsen, Socialstyrelsen, Danske Regioner, KL, Hjernesagen og Hjerneskadeforeningen.

<link...

Præsentation af teorier og arbejdsmodeller ved Marit van Buijsen fra Robert Coppes Stichting, Holland. 2 timers kursus fro fagpersoner fredag den 27. november kl. 9.30-11.30 i mødelokale M3 på IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede, Rymarksvej 1, 2900 Hellerup.

Kurset er gratis, men kræver...