Kalender

Tre dages kursus på IBOS i oftalmologi og optik for synsprofessionelle, som kan få opdateret basisviden om øjensygdomme og optik for at kunne tilrettelægge rehabiliteringsindsatser for mennesker med synsnedsættelse eller blindhed.

Næste kursus er fra mandag den 2. marts til onsdag den 4. marts...

Unge med synshandikap har mulighed for at komme i snusepraktik i IBOS' ungegruppe i uge 10.

I snusepraktikken kan man opleve, hvordan det er at være kursist i IBOS´ ungegruppe. Her deltager man i undervisningen og oplever hvad der undervises i og hvordan. Man møder ungekursisterne og underviserne...

I et samarbejde mellem IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede og UC Syddanmark udbydes et modul i erhvervet hjerneskade og synsnedsættelse - unge og voksne, under den Pædagogiske Diplomuddannelse i Specialpædagogik.
Diplomuddannelsen er en efteruddannelse på bachelorniveau, og hvert modul...

Tirsdag den 3. marts holder Danske Tale-, Høre- og Synsinstitutioner (DTHS) forretningsudvalgsmøde på IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede.

Du kan læse mere om DTHS her.

IBOS deltager når Danske Tale-, Høre- og Synsinstitutioner (DTHS) holder årsmøde lørdag den 7. og søndag den 8. marts i Ebberup på Fyn.

Læs mere om DTHS her.

Torsdag den 12. marts holder CBS' MPA ledelsesnetværk møde på IBOS.

Læse mere om netværket her
.

I 2015 er der åbent hus i IBOS' hjælpemiddeludstilling 2. torsdag i hver måned fra kl. 16.00 til 18.00. Her byder hjælpemiddeludstillingen velkommen til en eftermiddag, hvor borgere med synshandikap, deres pårørende, fagpersoner og andre med interesse kan få overblik over de mange muligheder og...

Belysningskurset henvender sig til nuværende og kommende synsprofessionelle, der har forudgående viden om øjensygdomme.
Formål med kurset er at give deltagerne forudsætninger for selvstændigt at kunne anbefale optimal lyssætning i relation til hjem, skole og arbejde og ud fra den enkelte borgers...

Solgaverne, et bo- og aktivitetscenter for blinde og svagsynede mennesker, holder møde på IBOS torsdag den 19. marts fra kl. 9.00 i M3.

Medarbejdere fra Slagelse Kommune besøger IBOS fredag den 27. marts kl. 10.00-12.00 og skal bl.a. høre om tilgængelighedsløsninger.