Kalender

IKT-Messe & Konference præsenterer de nyeste informations- og kommunikationsteknologiske hjælpemidler til mennesker med funktionsnedsættelse.

Teknologiske hjælpemidler inden for IT og kommunikation kan revolutionere hverdagen for alle med funktionsnedsættelser. IKT-Messe & Konference er stedet,...

Tirsdag den 11. september 2013 mellem 9.00-15.00 tager IBOS´ væveskole på udflugt til National Museet, der p.t. viser en udstilling om vikinger.
Et meget relevant besøg for Væveskolen, der er i gang med at væve sejl til vikingeskibet Gokstadsbåden for Vikingeskibsmuseet i Roskilde.
På turen får...

Det nordiske synssamarbejde NOVIR (Nordic Visual Impairment Network) mødes i Reykjavik 13.-14. september 2013.

Læs mere om NOVIR her

Ungegruppen er på STU-messen "Ud i Fremtiden" med kursister i Roskilde den 18.-19. september 2013 og på STU-messe i Odense uden kursister den 25.-26. september 2013.

På messerne har IBOS egen stand, så her er det muligt at møde lærere, socialrådgiver og kursister fra STU'en på IBOS.

Læs mere om Ud i...

'På vej mod job' er et 12-ugers kursusforløb for mennesker med synshandicap, som har behov for afklaring og/ eller opkvalificering på deres vej mod arbejdsmarkedet.
Arbejdsprøvningen, der fysisk foregår i den socialøkonomiske virksomhed Telehandelshuset, arbejder målrettet med afklaring og styrkelse...