Kalender

Ungegruppen tager på introtur til Skælskør fra onsdag den 19. august til fredag den 21. august, så alle de nye kursister, gamle kursister og lærerene kan lære hinanden at kende. Programmet står bl.a. på byvandring, sejltur, bålhygge og nok en tur til stranden.

 

Onsdag den 19. august kl. 11.30-15.00 afholdes der møde i følgegruppen for uddannelser for synsprofessionelle i Instruktørlokalet på IBOS.

Læs mere om dimplomuddannelser for synsprofessionelle her.

Tretimers kursus, en blanding af workshop, oplæg og erfaringsudveksling, hvor man kan få præsenteret mulighederne for oplæsning og forstørrelse på Android-telefon eller -tablet.
Kurset er gratis og er åbent for alle interesserede personer med nedsat syn eller til pårørende - uanset om man er...

Gratis workshop for nuværende og kommende synsprofessionelle torsdag den 20. august 2015 kl. 15.00-17.00 på IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede

Kurset præsenterer de taletilgængelighedsmuligheder, der er i Apples IOS, som er styresystemet til iPhone og iPad og giver mulighed for at prøve...

I anledning af, at Klaus Høm takker af som chef for IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede, for at blive direktør for Scleroseforeningen, inviteres kolleger, samarbejdspartnere og venner af huset til afskedsreception mandag den 24. august kl. 14.30-16.30 i hallen på IBOS, Rymarksvej 1, 2900...

I et samarbejde mellem IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede og UC Syddanmark udbydes et modul i erhvervet hjerneskade og synsnedsættelse - unge og voksne, under den Pædagogiske Diplomuddannelse i Specialpædagogik.
Diplomuddannelsen er en efteruddannelse på bachelorniveau, og hvert modul...

Gratis kursus for personer med nedsat syn, som anvender Windows 7 uden et forstørrelsesprogram og pårørende til personer med nedsat syn.
Kurset varer 3 timer og afholdes tirsdag den 25. august 2015 kl. 12.00-15.00 på IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede.

Kurset består af oplæg og best...

27/08/2015

Støttekoncert

The Paragraphs fra IBOS afholder i samarbejde med husets musikprofil en støttekoncert i festsalen torsdag den 27. august kl. 15.45. Støttekoncerten er til fordel for The Paragraphs tur til Bornholm i september, hvor bandet skal spille på en musikfestival.

Koncertbilletterne koster 30 kr. og købes i...

Pædagogisk Diplomuddannelse modul 8: Udredning starter mandag den 31. august og løber over 8 uger. Uddannelsen er for nuværende og kommende synsprofessionelle og udbydes i et samarbejde mellem IBOS og UC Syddanmark.
Modul 8 omhandler specialpædagogisk udredning af borgere med synsnedsættelse eller...