Kalender

Kursus i form af workshop, der giver mulighed for fordybelse og faglig sparring med andre praktikere omkring hovedbårne synskompenserende hjælpemidler. Få f.eks. afprøvet Jordy 2, Acesight, OrCam, eSight, Irisvision og kikkertbrille.

Kurset afholdes tirsdag den 28. januar 2020 klokken 10.00-14.30 på...

Så er 2020's første omgang fællesspisning i kalenderen og vi glæder os til at se jer alle igen tirsdag den 28. januar 2020 klokken 16.00-20.00 i IBOS' kantine på 1. sal.

Fællesspisning er en månedlig begivenhed, hvor vi ønsker at invitere alle tidligere og nuværende kursister, studerende og elever...

IBOS afholder kursus om Apple Watch for synsprofessionelle og andre fagpersoner torsdag den 30. januar 2020 hos CfK i Herning.

I denne workshop præsenteres du for de indbyggede muligheder for syntetisk tale og forstørrelse. Samt får en gennemgang af et udvalg af apps til Apple Watch.

IBOS afholder kurset introduktion til Google Home for synsprofessionelle. Bliv her introduceret til Google Home systemet.

Kurset afholdes torsdag den 30. januar 2020 klokken 13.30-15.30 hos CfK i Herning.

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding. 

Københavns Universitet, Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab, og IBOS har fået en bevilling til projektet "Blinde menneskers brug af AI teknologi (BlindTech)".
Derfor vil IBOS gerne invitere interesserede til opstarts-/informationsmøde på projektet onsdag den 5. februar 2020 klokken...

IBOS afholder to dages kursus for synsprofessionelle om Aktiv ekkolokalisering som metode i O&M-undervisningen. Kurset opkvalificerer O&M-instruktører, så de kan bruge aktiv ekkolokalisering som metode og værktøj i deres undervisning.

Kurset afholdes torsdag den 6. februar 2020 klokken 10.00-16.00...

Kurset for synsprofessionelle, bestående af oplæg og workshop. Der gives introduktion til årsager til og forhold omkring lysfølsomhed og blændingsgener.

Få kendskab til afprøvning af filterglas på borgere med lysfølsomhed og blændingsgener med henblik på, afhængig af faglig baggrund og relevant...

Kursus for fagpersoner, der arbejder med mennesker med synsnedsættelser.
Få viden, indblik i og forståelse for betydningen af træning, bevægelse og motivation for mennesker med et synshandicap.

Kurset afholdes tirsdag den 25. februar 2020 klokken 10.00-15.00 på Center for Kommunikation, Brahmsvej 8,...

Windows Oplæser - hvor langt kan man komme med Windows Oplæser? På dette kursus får synsprofessionelle mulighed for at  afprøve Windows Oplæser som skærmlæser og komme til afklaring om hvordan Windows Oplæser benyttes og hvilke fordele og ulemper den har.

Kurset afholdes torsdag den 27. februar 2020...

Windows Oplæser - hvor langt kan man komme med Windows Oplæser? På dette kursus får synsprofessionelle mulighed for at  afprøve Windows Oplæser som skærmlæser og komme til afklaring om hvordan Windows Oplæser benyttes og hvilke fordele og ulemper den har.

Kurset afholdes fredag den 28. februar 2020...

Logo af Københavns Kommune