Kalender

IBOS afholder kursus om Apple Watch for borgere med nedsat syn eller blindhed samt deres pårørende.
Workshoppen afholdes torsdag den 23. april 2020 klokken 14.00-16.00 på IBOS, Rymarksvej 1, 2900 Hellerup.

I denne workshop præsenteres du for de indbyggede muligheder for syntetisk tale og...

Så er den næste omgang fællesspisning i kalenderen og vi glæder os til at se jer alle interesserede tirsdag den 28. april 2020 klokken 16.00-20.00 i IBOS' kantine på 1. sal.

Fællesspisning er en månedlig begivenhed, hvor vi ønsker at invitere alle tidligere og nuværende kursister, studerende og...

Gratis uddannelsesdag i Ringsted for medarbejdere i jobcentre, a-kasser og fagforeninger udbudt i samarbejde mellem Castberggård Job- og Udviklingscenter og IBOS, om døve og personer med høretab samt om blinde og personer med alvorlig synsnedsættelse.

Uddannnelsesdagen afholdes sted fire forskellige...

Gratis uddannelsesdag i Hedensted for medarbejdere i jobcentre, a-kasser og fagforeninger udbudt i samarbejde mellem Castberggård Job- og Udviklingscenter og IBOS, om døve og personer med høretab samt om blinde og personer med alvorlig synsnedsættelse.

Uddannnelsesdagen afholdes sted fire forskellige...

Et eftermiddagskursus, for fysioterapeuter, ergoterapeuter, hjerneskadekoordinatorer, sagsbehandlere, optometrister, synskonsulenter, lærere, pædagoger og andet sundhedsfaglige personale der arbejder med personer med erhvervet hjerneskade og syns- og balanceproblematikker.

Formålet med kurset er at...

Få indblik, mulighed for faglig sparring og afprøv Jordy 2, Acesight, OrCam, eSight, Irisvision og kikkertbrille.

Workshop for synsprofessionelle torsdag den 28. maj 2020 klokken 10.00-14.30 hos CfK, Brahmsvej 8, 7400 Herning.

Gratis uddannelsesdag i Aalborg for medarbejdere i jobcentre, a-kasser og fagforeninger udbudt i samarbejde mellem Castberggård Job- og Udviklingscenter og IBOS, om døve og personer med høretab samt om blinde og personer med alvorlig synsnedsættelse.

Uddannnelsesdagen afholdes sted fire forskellige...

Gratis uddannelsesdag i Hellerup for medarbejdere i jobcentre, a-kasser og fagforeninger udbudt i samarbejde mellem Castberggård Job- og Udviklingscenter og IBOS, om døve og personer med høretab samt om blinde og personer med alvorlig synsnedsættelse.

Uddannnelsesdagen afholdes sted fire forskellige...

Kursus for borgere mellem 18 og 65 år med en nyopdaget synsnedsættelse, som er under uddannelse, i arbejde eller sygemeldt, og som har behov for at møde andre i samme situation. 

Kurset giver viden om reaktioner på synsnedsættelse, og om hvordan den enkelte kan opnå støtte til erkendelse af...

IBOS afholder startpakkeudlevering til elever med synshandicap, der er optaget på og begynder en ungdomsuddannelse på gymnasialt niveau (HF, STX, HHX, HTX, EUX) eller en erhvervsuddannelse (HG, EUD, SOSU, PGU, KU), og som berettiger til socialpædagogisk støtte (SPS).

Startpakkedagene er et to dages...

Logo af Københavns Kommune