Kalender

IBOS afholder kurset "Hvad er en synsnedsættelse?" onsdag den 21. oktober 2020 klokken 9.00-12.00.
Kurset giver kommende og nuværende professionelle, der beskæftiger sig med borgere med synsnedsættelse eller blindhed, viden om, hvad det vil sige at have en synsnedsættelse og hvilke muligheder, der er...

Over fire kursusdage i oktober og november 2020 vil du få viden, der gør dig i stand til at varetage en faglig kvalificeret undervisning i brugen af den danske punktskrift til læsning, skrivning og afmærkning.

Kurset afholdes på IBOS og første undervisningsgang er fredag den 23. oktober 2020. De...

Kurset for synsprofessionelle, bestående af oplæg og workshop. Der gives introduktion til årsager til og forhold omkring lysfølsomhed og blændingsgener.

Få kendskab til afprøvning af filterglas på borgere med lysfølsomhed og blændingsgener med henblik på, afhængig af faglig baggrund og relevant...

IBOS afholder todages kursus for professionelle, hvor der fokuseres på de psykologiske udfordringer, der kan opstå i dialog og samarbejde med borgere med synsnedsættelse.

Kurset afholdes onsdag den 28. og torsdag den 29. oktober 2020.

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding. Der er...

DTHS Synssøjlen og IBOS afholder netværksdage på Hotel Comwell i Korsør onsdag den 18. november og torsdag den 19. november 2020.

Læs mere om netværksdagene via dette link.

 

 

IBOS afholder kursus i Middelfart for synsprofessionelle, der ønsker viden om håndtering af eventuel angst hos mennesker, der har mistet synet.
Mennesker, der har mistet syn, oplever ofte angstsymptomer i forbindelse med mobility og ADL. Det kan være ganske grænseoverskridende og fremkalde...

To dages kursus for ADL- og O&M-instruktører, der ønsker at blive opkvalificeret til at blive praksismentorfunktionen for en eller flere studerende på modul 3: ADL og/eller modul 4: O&M.

Kurset afholdes torsdag den 10. december og fredag den 11. december 2020 på Comwell Middelfart.  ...

Fredag den 11. marts 2022 holder IBOS lukket for kursister og borgere, da alle medarbejdere er til den årlige fællespædagogiske dag med faglige oplæg og aktiviteter på tværs af huset.