Fællesspisning på IBOS

Foto af et bord med glade kursister der spiser og snakker

Fællesspisning på IBOS

Som følge af de skærpede retningslinjer for arrangementer Københavns Kommunes Socialforvaltning i forbindelse med forebyggelse af spredning af Covid-19, så er vi desværre nødt til at aflyse fællesspisningen indtil andet meldes ud. 

Om Fællesspisninger på IBOS

Den sidste tirsdag i hver måned (på nær december og juli) spiser vi god mad sammen på IBOS. Gå ikke glip af hyggeaftener, hvor vi er sammen og spiser god mad.

Alle er inviteret. Venner af huset, tidligere og nuværende elever, kursister, borgere og pårørende og alle jeres venner.
Der vil være god mad, som bliver lavet af IBOS’ køkkenteam under ledelse af kok Per Gylstorff, og en aktivitet inden maden, som varierer fra gang til gang.

IBOS medarbejdere og vores skønne frivillige hjælpes ad med at gøre det til en god og hyggelig oplevelse for alle. Giv gerne en hånd med, hvis du oplever at der er behov.

Vi har bl.a. holdt debatarrangementer, fortælleaften, politisk vælgermøde, koncert, kursus i førstehjælp, tema om synstolkning, lyrikaften og nyt fra IBOS' hjælpemiddeludstilling - alle er velkomne til at komme med forslag, gode ideer til Jes Diemer på mailadressen JY3U@remove-this.kk.dk.

NÆSTE FÆLLESSPISNING

Vi håber at kunne genoptage IBOS' fællespisning i løbet af 2021. Hold dig opdateret her på siden.

 

 

Kontakt

Annemarie Haack Enevoldsen

Annemarie Haack Enevoldsen

Kursus- og Konferencekoordinator
Tlf.: 39 45 23 13
Mobil: 40 91 26 19